пʼятницю, 22 січня 2010 р.

"Живий ланцюг" у Бучачі

img_5461Бучач підтримав Львів! Наше місто має достойну молодь, яка любить Україну. І це було доведено сьогодні, 22 січня у великий День, коли об'єднались УНР та ЗУНР, а на відзначення цієї події у недавньому минулому багато патріотів руками з'єднали Львів та Київ, Схід  і Захід.  Ті  молоді люди, бучачани, хлопці і дівчата, які небайдужі до майбутнього України, зібралися біля пам'ятника Великого Сина України, східняка Т.Г.Шевченка, запалили свічки на підніжжі постаменту і вогонь від Великого Кобзара факелом перенесли, передаючи з рук в руки, вулицями міста до пам'ятника іншого Сина України, західняка - Степана Бандери, таким чином поєднавши , різні епохи, різних людей, вони жили в різних місцях, але їх об'єднала любов до України. На дворі був мороз, в багатьох людей, які приймали участь у "живому ланцюгу" ноги були в снігу, мерзли руки, але кожен був гордий того, що він долучився до акції єднання України і цим виявив до неї свою любов. І тому не дивно, коли хтось виголошував : "Слава Україні" - йому дружно всі хором відповідали :"Героям слава!"


img_5452


img_5454


img_5456


img_5458


img_5459


img_5462


img_5465


img_5466


img_5467


img_5468


img_5473


img_5474


img_5476


img_5479


img_5488


img_5493


img_5494


img_5495


img_5497


img_5502


img_5506


img_5511


img_5513


img_5516


img_5518


img_5520


img_5532


img_5534


img_5535





3 коментарі:

  1. Молодці!Не думала,що в молоді є патріотизм.Хоча й вас небагато,але я рада і горда за вас,якщо це було від душі, по-спрвжньому.

    ВідповістиВидалити
  2. (Бучач_ФлешМоб)

    Від імені організаторів, хоча яких там організаторів. Сама ідея появилась в неті, і кожен, відповідно до своїх поглядів і цінностей, сам вирішував бути чи не бути.
    І при цьому велике спасибі тим 28-30 молодим людям, котрі були від початку до кінця і виконали заплановану ідею донести вогонь (символ духу сердець українців) від Шевченка до Бандери.
    Дякуємо:
    двом великим особам, котрі на певний час забули, що їхня ціль це роздоріжжя, і пішли зі всіма зовсім в іншу сторону;
    людині, яка своїми дзвінками постійно підганяла оргів;
    двом хлопцям, один з яких в останній момент тільки дізнався, і в кінці вони залучили ще двох веселих дівчат;
    людям, котрі появлялися на місці з різних сторін, йдучи з роботи, школи, чи з інших місць;
    особіі, котра тільки проснулася і побачила інформацію про зустріч за годину до початку;
    всім дівчатам, які не жаліючи свої сили йшли поруч з хлопцями і при цьому звеселяли і підтримували останніх;
    людям, які всю дорогу пройшли без рукавиць!!!
    людям, які своїми сильними голосами кричали "Слава Україні!" ми їм у відповідь "Героям слава", тим самим підтримуючи єдиний дух;
    людині, яка в останній момент, при малій кількості, запропонувала вірну ідею, по виконанні нашої цілі, яка весь час супроводжувала ланцюг з протилежної сторони, фіксуючи ті події для історії Бучача на плівку, ризикуючи своїм життям, щораз переходячи дорогу, яка стала обєднуючим фактором між молодю і старшими людьми;
    тим людям, які стояли по ліву і праву руку від кожного з нас.
    Всі вони не шукали відмазок, чи то мороз чи важливі спрваи, ВОНИ прийшли, обєдналися і сказали хто вони є.
    ЯКЩО ТИ УКРАЇНЕЦЬ - БУДЬ НИМ!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Все пройшло на Ура! Вдячний всім хто прийшов і не побоявся холоду, затраченого часу! Особлива подяка Віталію Гребеньовському!

    ВідповістиВидалити