понеділок, 22 березня 2010 р.

Хресна дорога ненародженої дитини

hresna-doroga-_11В Бучацькій школі №2 пройшла «Хресна дорога ненародженої дитини». Перед початком дійства до учнів звернулася вчителька християнської етики Дмитрук Надія Михайлівна і наголосила, що в наші дні не можна залишити поза увагою дітей, які за злою волею батьків та лікарів не потребують подарунків. Це діти, які не побачили цей світ, бо були вбиті в материнській утробі.



А потім учні восьмих класів пройшлися чотирнадцятьма стаціями, в яких переповіли історію маленького життя, відому тільки кільком людям, які вважають, що мають право ним розпоряджатися, але ця історія переказана від імені дитини, яка відчуває, що її поява на світ небажана.

Абортована дитина проходить свою Хресну дорогу, як і Спаситель: вона також ні в чому не винна, (хіба що у своєму існуванні), їй так само винесли вирок “Розіпни!”, вона також приймає мученицьку смерть.

“Хресна дорога ненародженої дитини” – це символічне звернення вбитих дітей до батьків, лікарів, авторів законів, які дозволяють вбивство, до всього суспільства, в якому позбавлення життя невинної дитини, на жаль, вважається нормою.

Пройшовши всі 14 стацій, учні на завершення співали духовні пісні. А заступник директора школи по навчально-методичній роботі Крушельницька Світлана Павлівна, яка разом із учнями 8-А та 8-Б класів підготувала «Хресну дорогу», подякувала всім, хто разом із її учасниками висловили свою підтримку на захист ненароджених дітей.

hresna-doroga-_2

hresna-doroga-_3

hresna-doroga-_4

hresna-doroga-_5

hresna-doroga-_6

hresna-doroga-_7

hresna-doroga-_8

hresna-doroga-_9

hresna-doroga-_10

hresna-doroga-_111

0 коментарі:

Дописати коментар