пʼятницю, 2 квітня 2010 р.

Хресна дорога у Бучацькому ліцеї

d0b8d0b7d0bed0b1d180d0b0d0b6d0b5d0bdd0b8d0b5-0011У середу 31 березня в Бучацькому ліцеї відбулася Хресна дорога, підготовлена учнями 10-Ек класу за допомогою класного керівника Тітаренко Н.М., вчителя християнської етики Михайлів Г.І., вчителя музики Мегедина В.В., практичного психолога Олійник Р.І. Це  дійство не залишило байдужим нікого, підтримало іскорку вогню віри у душі кожного,  і ще раз  нагадало нам, що життя - це Божий дар. Кожна людина  від зачаття до природної смерті в будь-якому стані, як здорова так і невиліковно хвора, нормальна чи неповносправна, багата чи бідна, має первинне право - право на життя.


"Життям не можна розпоряджатися, воно є недоторкане,- зазначає Іван Павло ІІ, - воно є святе". "Не вбивай", - говорить  п'ята заповідь Декалогу. Біблія пише: "Від кожної людини вимагатиму відповідальності за життя" Буття 9.5.


Хресна дорога, яку ліцеїсти пройшли  разом з Ісусом і невинним дитятком - невинним Сином Божим, і дитинкою, яку позбавили життя в лоні матері, залишила неабиякий слід у  душах, заставила  пригадати події минулого, задуматись над кожним своїм кроком  та подумати  з чистим сумлінням про власне майбутнє, майбутнє з Богом.


Заступник директора


з виховної роботи Поморська А. В.



13

22

32

42

52

61

0 коментарі:

Дописати коментар