четвер, 1 квітня 2010 р.

Урок інформаційних технологій

Щоб мати можливість знайти своє місце у житті, сучасний учень повинен володіти певними знаннями й уміннями; мати досвід пізнання самого себе, розуміння інших людей, механізмів і законів, що впливають на людські відносини, вміти ідентифікувати себе як члена суспільства, громади, групи, творчо використовувати набуті знання і вміння в оточуючій його дійсності, бути здатним генерувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення, творчо мислити, вміти здобувати, переробляти інформацію, одержану з різних джерел, застосовувати її для індивідуального розвитку, самовдосконалення, бути комунікабельним, володіти навичками конструктивного спілкування, та бути готовим до вибору майбутньої професії.


Учні 11-го класу уже готові до вибору свого майбутнього. За час навчання у ліцеї вони освоювали різні науки. Усі ці знання вони змогли використати на уроці інформаційних технологій, оскільки тема «Використання мультимедійних програмних засобів для створення відео кліпів та фільмів» з курсу «Інформаційний працівник», включила матеріал не лише з даного предмету, а також з української мови, історії, музики, мистецтва, християнської етики та географії.


Урок пройшов у вигляді ділової гри – кінофестивалю. Де були представлені фільми у чотирьох номінаціях: «Моя Україна», «Архітектурними пам’ятками Бучаччини», «Ми пропагуємо здоровий спосіб життя» та «Якою я бачу любов». Тож до вашої уваги кілька фільмів, які створили учні:









2 коментарі: