пʼятницю, 11 вересня 2009 р.

Вітаємо! Євген Рій - ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ

d0b8d0b7d0bed0b1d180d0b0d0b6d0b5d0bdd0b8d0b5-031УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 619/2009


Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ та організацій. За значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та з нагоди 18-ї річниці незалежності України постановляю:


Присвоїти почесні звання:«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» РОЮ Євгену Васильовичу - заступникові голови Бучацької районної державної адміністрації


Президент України Віктор ЮЩЕНКО


18 серпня 2009 року


Адміністрація сайту приєднується до привітань! Нам є ким пишатись!  Знай наших!

9 коментарів:

  1. Яка освіта, такі й заслужені працівники.

    ВідповістиВидалити
  2. Не підтримую адміністрацію сайту з приводу того, що є ким пишатись! Заслуженими стають тільки можновладці. а хороші вчителі залишаються або без роботи, або кримінальними елементами. Їх повинна захищати профспілка від адміністрації, в освіті ж профспілкою є сама адміністрація!

    ВідповістиВидалити
  3. Ого ! А що цей чоловік такого зробив для освіти щоб його аж таким званням нагородили? З високих трибун він вміє бити себе в груди і доказувати свій патріотизм і більше нічого. І хто його представив до нагороди ? Райвно ? Дивні люди .

    Адміністрація сайту приєднується до привітань!

    А адміністрація сайту знає щось про Євгена Роя ?

    Та ви далекі від освіти. Голова профспілки вчителів району ще ніразу не поміг простому вчителю і не захистив його. Я знаю бо вчителі мої знайомі. Та їм профспілка що збирає великі внески від вчителів нічого не помогла. Дасть раз в рік пару рублів на день вчителя і три чоколяди на Миколая.

    ВідповістиВидалити
  4. Ой!!!!

    Це точно.. Яка освіта, такі й заслужені працівники.

    Видно Євген добре підплатив... А освіта не змогла відстояти свою думку.
    Не та вже освіта(райвно), пенсіонери...
    Не мають сил - пора міняти!

    А Євген повинен горіти від сорому...
    Чи хватить у нього сили волі і совісті щоб відказатися від нагороди - напевно Ні!
    Адже він вихованець старої гвардії.
    Читайте коментарі тут - http://buchachnews.com/?p=1248

    І знову хочу звернутися до вчителів району...

    Пишіть сюди про все що у вас накипіло, може можновладці прочитають вашу думку і "віз зрушиться з місця"

    Рано чи пізно про це взнають і в області і в міністерстві - треба домагатися цього.

    ВідповістиВидалити
  5. Stas, Vlad, читайте не те, що написано , а те що між рядкам. Про збирача паркету з адміністрації можна написати багато. Зараз не на часі.

    ВідповістиВидалити
  6. Згідна з Вами. Нема чим гордитися. А в даний час без доброї "кишені" ні на роботу та навіть і годин не дадуть. З вуст батьків тільки чую:" Вчора здавали гроші на один предмет, завтра вже потрібно на другий іі так без кінця..." Навчилися зробиляти на дітях, хоч тих зошитів їїм не потрібно. Колись ми обходились без них і не гірше вчились і зали.

    ВідповістиВидалити
  7. Соромно за освітян. Доки буде продовжуватись це мовчання ягнят?

    ВідповістиВидалити
  8. ВОЛОДИМИР КОВАЛЬ22 вересня 2009 р. о 16:46

    Змінився пан Рій,і то не в кращу сторону.Свого часу,добродій палко відстоював інтереси вчителів під час страйків,коли мова йшла вже за виживання,а не те,що нормальний добробут та працю вчителів.Та владі це було не до душі.Тому і вирішено було прибрати його під своє крило,щоб менше говорив,давши і посаду і зарплатню відповідну.Але маємо те,що маємо.Змінити нічого тут.Проте кому б я точно не дав би цього звання,то це іншій особі,котра своїм ставленням до освітян,своєю''наполегливою''працею спротивилась всім.Не одному вчителеві доводилось відправлятись на лікарняний,щоб поправити здоров'я після тривалих і виснажливих розмов в кабінеті.Так,це-Крушельницька Надія Омелянівна.А ще, в часи перебування на посаді зав.райво,К.Н.О. використовувала магнітофон(таємно) для запису тих самих розмов,щоб використати ці записи потім для приборкання,на її погляд,непокірних.Це факт,хоч і маловідомий.Тепер вона і надалі продовжує ''звершувати''свої подвиги,вважаючи це правильними і доцільними методами роботи з вчителями.І ніхто не може зупинити знахабнілість цієї особи,якої і подавно не мало би бути в системі освіти району.Бо саме такі її працівники заплямовують честь і гідність тих педагогів,котрі дійсно самовіддано працюють і цілком справедливо заслуговують на звання-заслужений працівник освіти України.

    ВідповістиВидалити
  9. Я не можу повірити, що п. Рою дали таке високе звання ! Та він в освіті взагалі нічого не зробив ! До влади рвався давно і дорвався. Заслуги інших хіба собі тільки приписав.
    А пані Надія Крушельницька ? Не знаю про неї майже нічого але люди пишуть страшні речі.

    ВідповістиВидалити