пʼятницю, 6 листопада 2009 р.

Студія «Перлина» побувала в Одесі на "Grand Prix of Ukraine 09"

perlyna1
З 29 жовтня по 2 листопада у найпрестижнішому комплексі «Палладіум» в центрі Одеси відбувся 4-й Міжнародний Фестиваль-конкурс вокального мистецтва "Grand Prix of Ukraine 09". Це найбільш маштабна подія Всеукраїнської громадської організації «Союз вокалістів України». Цей, 2009 рік, зібрав близько 400 учасників із України, Росії, Білорусії, Молдови, Грузії. На протязі трьох днів проведення фестивалю журі чекала напружена робота, так як рівень підготовки учасників був дуже високим.

У цьому фестивалі-конкурсі взяли участь вокалісти Бучацької студії "Перлина".У змаганні на краще виконання пісні серед солістів стали Музика Кароліна ( лауреат ІІ ступеня ) та Дитинюк Володимир ( дипломант І ступеня ). Тріо "Стожари "( Христина, Стрільчук Ірина, Крушельницька Ольга) посіло ІІ місце, ансамбль наймолодших учасників"Домісолька" ( М'ясковська Тетяна, Барановська Зоряна, Птиця Мирослава) І місце,та дипломом і 20% знижкою на участь в наступному конкурсі "Нова хвиля " були нагороджені вокалістки гурту "Пасаж" (Якимович Леся, Півторак Іванка,Пендзей Марта ). Усі діти студії "Перлина",які приїхали на конкурс,брали участь у ще одній номінації - "Хорові колективи", де вибороли І місце серед колективів з різних куточків України та Росії.


В роботі фестивалю у різні роки приймали участь педагоги по вокалу із України, Росії, Білорусії, Молдови, Латвії, Литви, Естонії, Італії, а також відомі на Україні люди як Марійка Бурмака, солісти групи «Танок на Майдані Конго», Олександр Воєвудський, група SMS, Олександр Єрьоменко, Лана Меркулова, Міка Ньютон, Юрій Фальоса. В журі фестивалю не могли бути педагоги виступачих вокалістів. Кожну категорію оцінювали не менше семи чоловік.


У фестивалі приймали участь як досвідчені вокалісти - STARS, так і починаючі - RISING STARS – ВИСХІДНІ ЗІРКИ. Конкурсні виступи пройшли по номінаціях: естрадний, народний, академічний вокал; авторська пісня; хоровий спів; вокально-хореографічна композиція.


Завершився фестиваль-конкурс урочистим врученням нагород переможцям і гала-концертом.



Трансляція гала-концерту будет здійснюватися по всіх Обласних Державних телерадіокомпаніях України.
Проживали наші діти на березі моря в готелі "Одеса" у комфортабельних двохмісних номерах.

Крім виступів учасники фестивалю збагатили свій кругозір, побувавши на екскурсіях, а саме: здійснили поїздку Ланжероном (7 км. узбережжям Чорного моря), відвідали океанарій, морський порт, Потьомкінські сходи, міст закоханих та оглянули архітектурні пам'ятки міста.



Наталія Данкевич
natalya

perlyna11

karolina

volodya

perlyna2

perlyna3

perlyna4

perlyna6

perlyna7

perlyna8

perlyna9

perlyna10

4 коментарі: