пʼятницю, 18 грудня 2009 р.

Святий Миколай завітав у Бучацький район







Напередодні свята Миколая в районному Будинку культури м. Бучача відбулося святкове дійство для дітей. Розпочали його ведучі і першому надали слово отцю Теофілу із монастиря ЧСВВ , який розповів про велике чудодійне свято в честь Святого Миколая. Отець Теофіл привітав усіх присутніх із святом.

Серед виступаючих, які приєдналися до поздоровлень, були заступник голови райдержадміністрації Рій Євген Васильович, начальник оргвідділу районної ради Островська Ольга Миколаївна, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Єднак Василь Дмитрович, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Храбровська Лілія Степанівна, інспектор з охорони дитинства і материнства райвідділу освіти Максимів Світлана Федорівна.

Дітям-сиротам і дітям із багатодітних родин району представники місцевої влади вручили подарунки до свята Миколая і грошову дпомогу.

Після урочистої церемонії учасники студії «Перлина» під керівництвом Данкевич Наталії Михайлівни та Юрків Ірини Миколаївни подарували казкове свято - музичну казку «Іде святий Миколай»

Марія Короленко

3 коментарі: