суботу, 12 грудня 2009 р.

Віталій Кличко задоволений своєю фізичною готовністю перед боєм з Кевіном Джонсоном

klichko-i-gohnson

Чемпіон світу серед професіоналів за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко задоволений своєю фізичною формою перед черговим захистом свого титулу в поєдинку проти американця Кевіна Джонсона, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на Спорт-Експрес.

"Задоволений своїм станом. Дуже навіть добре, що останній успішний захист чемпіонського пояса в бою з Крісом Арреолою я провів не так давно - у вересні", - сказав український боксер.


Відмінну форму свого підопічного відзначив і тренер Віталія Кличка Фріц Здунек: "У фізичному і психологічному плані Віталій перебуває зараз на піку. Якщо Джонсон дійсно збирається виконати свою обіцянку, то нас чекає захоплюючий поєдинок".


Сьогоднішній бій між Віталієм Кличком і Кевіном Джонсоном відбудеться на PostFinance-Arena у швейцарському Берні о 23:50 за київським часом.


Нагадаємо, що для Віталія Кличка це буде третій поєдинок у 2009 році. У березні Віталій переміг Хуана-Карлоса Гомеса, а у вересні - Кріса Арреолу.


У цілому ж, 38-річний Віталій Кличко має на своєму рахунку 38 перемог і дві поразки, а 30-річний Джонсон посідає шосте місце у рейтингу WBC і за свою кар'єру здобув 22 перемоги (у тому числі дев'ять - нокаутом), ще один його поєдинок завершився внічию.

1 коментар:

  1. Хоч бій був пасивний, Кличко виграв одноголосним рішенням суддів. З чим всіх і вітаємо!

    Джонсон став другим боксером, який не впав у бою з Віталієм Кличком. Це єдине його досягнення в сьогоднішньому бою.

    ВідповістиВидалити