суботу, 19 грудня 2009 р.

Освячення каплички Матері Божої у Трибухівській школі

osviachennia_1

Сьогодні ,напевно, немає жодної домівки, в яку не зайшов би Святий Миколай. Завітав він і у стіни нашої школи, в якій навчалися і навчаються гарні і чемні діти. А таких Миколай любить найбільше !


В цей радісний день ми мали нагоду освятити куточок духовності і фігуру Матері Божої, в якої ми просимо захисту для себе, для наших дітей, батьків, родин, для нашої неньки України.


Мені, як вчителю християнської етики, дуже приємно і радісно, що випускники нашої школи відгукнулися на такий добрий почин і стали фундаторами цієї святої справи.


Я сьогодні дякую усім, хто долучився до створення каплички і дуже би хотіла назвати жертводавців, та більшість із них не хочуть бути відомими серед людей, але вони стануть відомими у Всевишнього. Також щиро дякую всім, хто долучився до окраси духовного куточка: священикам нашого села Трибухівці отцю Степану, настоятелю церкви Успіння Пресвятої Богородиці Київського патріархату та отцю Василю, настоятелю церкви Святої Парасковії, УГКЦ, директору нашої школи Зіньчаку Володимиру Івановичу, вчительському та учнівському колективам, технічному персоналу, бо завдяки їм учні школи, вчителі та працівники матимуть нагоду, перебуваючи в стінах школи, щоденно звертатися з молитвою до Матері Божої.


Тож приходьмо до неї частіше і щирою молитвою на устах просімо у неї промінчик ласки для себе, для своїх ближніх, для свого народу.



Катеринчук Ореста Дмитрівна,
вчитель християнської етики
Трибухівської СЗОШ І-ІІІ ст..



Вашій увазі пропонується переглянути відео про освячення каплички, які знайдете в кінці, після перегляду фотографій:

osviachennia_21

osviachennia_31

osviachennia_4

osviachennia_5

osviachennia_6

osviachennia_7

osviachennia_8

osviachennia_9



0 коментарі:

Дописати коментар