понеділок, 1 лютого 2010 р.

Звернення до виборців Бучацького району з приводу політичної ситуації в державі.

vybir
Шановні виборці Бучацького краю!

Державність України в небезпеці. Ми вкотре стоїмо перед необхідністю захисту суверенних інтересів нашої країни!


Кожному з нас доводиться вирішувати питання, яким шляхом нам йти далі : європейського розвитку, чи повернення до тоталітарної системи. Сьогодні кожному зокрема доведеться вирішити в якій країні жити йому, його дітям, та онукам! Не прийти на вибори - означає зрадити інтереси демократії, перекреслити право на свободу слова, єдиної державної української мови, свободу совісті та віросповідання. Прийти і проголосувати проти всіх – це проголосувати за президента Януковича, перекресливши історію великої України, яку творили Володимир Великий та Ярослав Мудрий, Іван Мазепа та Богдан Хмельницький, Михайло Грушевський та Симон Петлюра, Степан Бандера та Роман Шухевич, Вячеслав Чорновіл та Левко Лук’яненко, наші діди і прадіди, і ми з вами проголосивши в 1991 році Акт Незалежності, а в 2004 році відстоявши своє право на демократію в незалежній Україні. Проголосувати за В.Ф.Януковича, продавши свій голос – означає зрадити Україну перед пам’яттю батьків і майбутнім дітей.


Саме тому, кожен із нас повинен чітко усвідомити свою особисту відповідальність за результат другого туру виборів Президента України і 7 лютого 2010 року прийти та проголосувати за Юлію Володимирівну Тимошенко!-кандидата від демократичних сил, який хоче і може захистити національні інтереси України, забезпечити гідне життя в нашій державі кожному її громадянину, а не кільком сім’ям одного клану.


Шановні виборці! Другий тур президентських виборів, це не просто голосування за одного з кандидатів, це - всеукраїнський референдум, яким визначатиметься майбутнє рідної держави, тому обов’яково прийдіть на виборчі дільниці 7 лютого і не дайте скористатись вашим бюлетнем, вашим правом і громадянським обов’язком фальсифікаторам і продажникам. Станьте на бік правди, на бік демократії і європейського розвитку нашої держави.


29 січня 2010 року відбулись збори депутатів Бучацької районної ради. На порядок денний винесено звернення депутатів районної ради до виборців району.


Із 78 запрошених депутатів районної ради прибули та підтримали звернення представників української інтелігенції до українського народу, та виступили із зверненням депутатів районної ради до виборців Бучаччини 39 депутатів.



Заслухавши та обговоривши проект звернення депутатів районної ради до виборців району, враховуючи виступи депутатів та запрошених збори депутатів районної ради
вирішили:

1. Висловити щиру подяку виборцям району, які взяли участь у голосуванні у першому турі виборів Президента України та підтримали кандидатів на найвищу посаду в державі від демократичних сил.


2. Звернутись до виборців Бучаччини стати на захист вибору демократії та майбутнього рідної держави


3. Підтримати звернення політичних партій і громадських організацій відомих громадських діячів, членів Української Народної Ради Богдана Гриня, Дмитра Павличка, Мирослава Поповича, Ігоря Юхновського, Левка Лук’яненка,Івана Драча, Юрія Щербака, Володимира Пилипчука, Володимира Василенка, Івана Дзюби, Юрія Мушкетика, Ролана Франка, Олега Чорногуза та інших щодо підтримки у другому турі президентських виборів в Україні Юлії Тимошенко.


4. Дане рішення зборів депутатів районної ради та текст обох звернень опублікувати в районній газеті та озвучити на районному радіо.

5 коментарів:

  1. ТАК , віддайте свій голос за Юльку, їй потрібно ваших голосів лохи!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. василь противсіх2 лютого 2010 р. о 08:10

    Підтримую звернення депутатів.Ганьба тим "патріотам" що не прийшли на сесію.

    ВідповістиВидалити
  3. Тимошенко давно вже Україну продала а такі заяви пишуть підлабузники і пристосуванці.

    ВідповістиВидалити
  4. А що, " великі петріоти" вже красяться в синьо-білі кольора? Справді, що срамоту нічим не прикриєш!

    ВідповістиВидалити
  5. оверко - скільки на базарі гандони ще будуть на соснах торчати?
    чи ти тоже гомосек? рію хай!

    хто сніг зпід надр буде вигрібати? ти чи він???????????????77

    ВідповістиВидалити