вівторок, 2 лютого 2010 р.

Михайло Миюк з Бучача про вибір українців. Відеосюжети

myhaylo-miyuk

Михайло Миюк (1932 р.н.)-пересічний громадянин України, житель міста Бучач, пенсіонер, колишній водій Бучацького автопарку, людина з великим життєвим досвідом і начитана, висловлює свої думки з приводу політичної ситуації в Україні напередодні другого туру виборів Президента України та пропонує притчу, яка є актуальною  в даній ситуації.







Марія Короленко

3 коментарі:

  1. Дєда! Ми вже втратили Україну!

    Було два кандидати Юшенко і Яценюк ну і мабуть ще Тігіпко, за останнього не впевнений, які б зберегли Україну, а тепер пізно махати руками, як то кажуть "После боя руками не машут!"

    Народ наш бідний, за тисячу років безліч разів стає на ті самі граблі!

    ВідповістиВидалити
  2. Шановний Іване ! З такими як Ви, песимістами, народ може і втратити Україну ! А дєда, "как видать", прожив немале життя і він правду гутарить. А Ющенко свою пісню відспівав. Та ж чомусь і народ вже не повірив в нього. Та оце ж і Яценюк в прольоті. Не зуміли хлопці зробити нормального старту. А хто такий Тігіпко, ми теж знаємо. Просто захотілось йому оце теж із корита спробувать. Да не всім дано ! І йому теж.

    ВідповістиВидалити
  3. Дорогенький!

    Я знаю, як таким спецам баки набивають! І не грає жодної ролі скільки хтось прожив, та Вам може бути хоч 100 років але наївності від вас ніхто не забере!

    Ви що Вважаєте, що Юля щось краще зробить? Та ми всі знаємо хто ВОНА! І що від неї чекати! І знали чого чекати від Ющенка!

    Еліта за нього проголосувала!

    А з Вами ми через 5 років нові підсумки підведемо і подивимося хто чого вартий!

    ВідповістиВидалити