четвер, 4 лютого 2010 р.

Чи продажні бучацькі посадовці ?

kopniak
Ото мене інтересує.

Страшне перо не в гусака. Страшні, людоньки, слова наші, а ще страшніше то, що ми, ми але не всі ми, а дехто, хто думає своєю дужееееее мудрою головою і тихонько робит своє.


Зараз возьмуся і повім вам, то що вчув, як приїхав додому. Ну, розумієте, після перших виборів встиг обернути на заробітки. Жити якось треба. ? Та і пару рублів привіз. Бо вдома ніц не висидиш при нашій владі. А ще при бучацкій .


Спитаєте чого ? Та того ! Бо вона думає тілько про себе і про своїх «ближніх». Навіть дуже ближніх, які без мила навіть в одно місце залізут. А ше, коби втримати свої нагріті крісла, то і не таке втнут.


А приїхав знов голосувати. Почитав бучацку газету, троха позаглядав в своє пудло, син малим казав на него «лівізор», ну і в свій ходячий інтернет на мобілці, аби їй перец на зуб, тому скорше кажу на неї дебілка.Та й коло пива з хлопцями постояв, троха жінок послухав в очереді в магазині і прийшов додому слабий. Так людоньки, слабий ! Заслаб як холєра !


Бо вчув таке, шо мій тупий мозок не міг відразу всьо переварити. Глодає мене дотепер і певно буде глодати не один рік. Чого я такий дурний і ще багато таких як я колись мерзнув в Києві за Помаранчевої революції і послухався туда поїхати ? По що ? Нащо то було мені треба?  Язву  хіба там заробити ? Та мені тра було ! Бо як не як а всі, і я, хотіли мати  всьо своє, українске. І хтів робити далі на заводі, де і робив, коби по світах не шморгатися.


А тепер до мої тупої голови дійшло, що то треба було для тих, хто при владі любит вшиватися. Мало не вмер, як до мене підойшла одна моя знайома, пані вже немолода, не знаю, чи то вона з «Нашої України» чи із союзу українок і так ніби ніц не було, запитала за кого буду голосувати. Та я і пальнув, та за Тимошенко, бо на майдані вона з нами була. Мало очі не повилазили, як вчув, що за неї не варто голосувати, бо вона жидівка. А хто тоді ті, що продалися і купуют голоси ? Не жиди ???


То за якого тоді дітька маю голос кинути, як не за демократичну Юлю? За Яника ? А як напишу і кину, що не підтримую ні одного, то всьоєдно вийде, що за Яника, як так будут голосувати в Бучачі !


Трафляє мене тепер. Так людям голови закрутили, шо вони бідні не знают що робити ! Холєра би взяла тих, хто ними колотит !


І кому тепер вірити ????????


До недавна знав, що люди від Нашої України були люди як люди, наші люди, українці, бо мали Ющенка і ми мали Президента, а тепер чую, що ті самі люди, і не остатні в районі, а перші, тепер обернули свої кашкети назад. І хто ? Боже прости мене грішного, але щоби сам Рій кликав людей голосувати за Януковича ? Чи може то неправда ? Чи каже не підтримати нікого? Скажіт мені ?


Але щоби тепер за Януковича агітували не тілько Рій, але і Григоришин, і Пастух, і той Степан з Зубреця, також якийсь заступник в білому домі в Бучачі ? А жіночки в вишитих блюзках з Союзу українок ? І теперішний директор училища нашого, СПТУ, фамілію не знаю, вибило з голови. Чи то тоже неправда ? Та той був комунякою, по райкомах вшивався, а тепер замало йому крісла директорського !


А чи вистарчит тих крісел на всіх тодішніх і теперішніх ???


Матинько рідна ! І попробуй тут не заслабнути !


О, забув сказати, що деякі вчителі, які мене вчили, також роздают гроші за Януковича. Нігди би не повірив. А як писки в місці розкривали всі, як вчули, що і жінка Григоришина, та що директоркою в школі в місті, такої самої гне. Но то ясна справа. Як сатана, так і жона.


І тепер сиджу і думаю, а в голову ніц не лізе. Зробилася вона від тих балачок як баняк, навіть як виварка, бо дурна голова за два дни ніц інчого не робит, тілько варит.


Хочу України !!! То знаю так само, як часом хочу сто грамів. Скажіт мені тепер людоньки, що маю робити ?


То кому ті люди служут, наші посадовці ??? Народу ??? Україні ?


Самі собі певно!!! А як вернеться совітька власть, захочут бути комуняками, але лишень в райкомах, а не на комбайнах чи на фермі. чи чорноробами на заводі ! І знов нас будут заганяти в партію як колись.


А накінец мене «лівізор» доконав. Знаю. Що він не винний, але хтось має бути винний.


Вчув по ньому, що наш Президент не наклав вето, а пустив в хід то, що певно Яник йому підсунув, або сам хід конем зробив. Приймили на Верховній раді указ про то, що тепер на виборах голови дільничні можут зробити всьо, що не хоч. І вигнати з комісії пискатих, та й тих, що не будут давати рахувати так як комусь тілько треба, і самим рішити, чи Тимошенко, чи Янукович має бути. Навіть одноосібно.


Всьо доконало.  А я  молю Бога, коби їх, продажних посадовців,  не доконало так, аби не пустили Україну з торбою в найми до сусідньої східньої сестри.! Та той дехто, хто не хтів, теперечки хоче, бо тримаєсі свого теплого крісла як вош кожуха, навіть за зека душу віддасть ! А  зек бачив їх  десь !   В него своїх повно ! Пришле їх нам сюда другую мову встановлівать, тоди запойом пєсню про родную Волгу а не Дніпро і будемо читати нашого поета Чехова. Хоч він бідний ніц не винний. Файно писав. В школі ще про нього читав.


Тілько думаю, що не у всіх наших людей мозок  пирхатий ! Що багато з них ще вміют розпізнати, де справжні патріоти, а де продажні !


А всім тим , хто так баламутит людей наших  і агітує проти демократії, такого копняка дав би, щоби летіли зі своїк крісел просто на велику ропечену пательню.


І будь мудрий за кого голос віддати ?


Але більшість наших людей мудрі !!! Вони знают за кого голосувати  !!!

24 коментарі:

  1. згодна з автором статті

    ВідповістиВидалити
  2. Ігор Вікарчук5 лютого 2010 р. о 08:47

    Чи продажні бучацькі посадовці ?

    Звичайно - так!
    Заради майбутніх посад готові перекраситися з оранжевого у синій. А там далі, якшо так піде, то і у червоний.

    І ті, хто був піднявся на хвилі патріотизму, зараз пропонують голосувати за Янука...

    Ганьба!!!

    Ганьба п.Григоришину та його дружині!
    Не подавайте Їм руки при зустрічі, бо це псевдо патріотиі і підлабузники!

    Пропоную доповнити цей список.

    Не бійтеся правди!
    Нехай неправда боїться нас!

    ВідповістиВидалити
  3. Чи Юля, чи Яник але різниці не буде!

    ВідповістиВидалити
  4. івану. може комусь всеодно під паханом на зоні чи газдою в свої хаті,та це його проблема. а мені стидно сказти дитині, що як хочеш бути президентом то спочатку навчись красти,гвалтувати, або як наші "патріоти" перевдягати вчасно шапку. Сором,що таких людців пускаємо до влади.

    ВідповістиВидалити
  5. Петро Таращук7 лютого 2010 р. о 05:33

    Ігор Вікарчук каже правельно. Знаю ще одного Ігора Вікарчука жінка його давно робить в адміністрації. То вони обоє такі запроданці. а жінка Роя так застрашила вчителів і сусідів в Цвітові що бояться йти голосувати

    ВідповістиВидалити
  6. Напревеликий жаль, така сама ситуація і в нас у Львові! Все продається і любого можна купити... Нещодавно сам Степан Хмара зі своїми друзями під міською радою агітував голосувати проти всіх, не пояснивши людям, що проти всіх означає автоматичне збільшення шансів для Януковича! Правда люди закидали їх снігом, якого цеї зими не бракує, хай дякують ті вчорашні горе-патріоти, що не камінням, яке тяжко зараз знайти під снігом.

    ВідповістиВидалити
  7. Продажні не тільки посадовці людоньки ! А помежи продажних є і прості смертні.За вчорашний день повилазило наверха їх повно. Купа колишніх ментів. І з них казали люди Микола, що в Росії на заробітки їздит. Жінка в него вчителька. А живут десь коло липи. Той шо донька його за якимсь прокурором в Тернополі. Щось казали за другу його дитину, але я не зрозумів. То вони всі вдома були за Януковича. І Брат з родиною того що воду Трускавецку з крана пускає. Він Ющенка приймав вдома, як той був в Бучачу. А ще казали про якийсь штаб Януковича в місті. Там з Медведовец вчителька колишня з коханцем з Заривенец, а біда його знає може з Звинигорода. То вони гроші людям роздавали ще перед виборами.

    ВідповістиВидалити
  8. Абисте знали, же той що скоро пів міста купив і аптеки та магазини при дорозі набудував. О, той також гроші роздавав в Монастирисках

    ВідповістиВидалити
  9. Так, шановні жителі нашого міста і цілого району, наша районна влада за ці п'ять років зарекомендувала себе як ниці запроданці, перебіжчики з (до) інших партій і корупціонери, ті що друться догори по трупах! Їм аби побільше було повеней в районі, ремонту доріг- це ж така можливість нажитися, відмити гроші. Відверто закликаючи людей голосувати "проти всіх" (тобто за Януковича) вони, тобто Рій , Григоришин, Пастух і їм подібні у той же час робили вигляд, що їм небайдужа доля держави! Як ненадовго вистачило їхньої любові до батьківщини! А сьогодні наші чиновнички стоять на роздоріжжі перед вибором-що ж далі робити? Чи розпочати лизати задницю Януковичу, чи з жалем оголошувати громаді про програш демократії і крок назад на цілих 5 років? Іуди, ваші маски зірвано вже давно! У вас було цілих 5 років аби довести свою спроможність, а головне бажання чесно працювати на користь району, дбати про його добробут, натомість ви надбали велику ганьбу для себе, і недовіру з боку людей!

    ВідповістиВидалити
  10. Офигеть народ, ну вы прям как Юля, вот она видела что были фальсификации но никто их незафиксировал. Тоже и вы, а где доказательства? Где??
    P.S. Спеціально пишу по російски шоб вас троха позлити. А по поводу цією статті - є дуже хороший анекдот про 2-х евреїв.
    Зустрічаються 2 ервеї на базарі. і один на весь базар кричить: "Фіма а твоя дочка шльондра", Фіма бідний почервонів і тихо йому говорить "Германе та я ж навіть не жонатий". Ага а ти тепер піди та розкажи кожному на базарі шо ти не жонатий.
    Ця стаття - те саме, тож основне наговорити на людину, а чи то правда чи ні то вже не моя справа.
    Тож пане Петро Нагірний шось дуже ця ваша "Стаття" жидизмом воняє, а ви сам випадкого не того, не прищемили собі у дитинстві дверима райкому пипку і тепер на інших людях зриваєтеся?

    ВідповістиВидалити
  11. Ігор Вікарчук коментує:
    05.02.2010 о 16:47

    Чи продажні бучацькі посадовці ?

    Звичайно - так!
    Заради майбутніх посад готові перекраситися з оранжевого у синій. А там далі, якшо так піде, то і у червоний.

    І ті, хто був піднявся на хвилі патріотизму, зараз пропонують голосувати за Янука…

    Ганьба!!!


    Ivan Fedoriv коментує:
    05.02.2010 о 21:20

    Чи Юля, чи Яник але різниці не буде!

    я з тобою повністю згідний!!!
    Ганьба п.Григоришину та його дружині!
    Не подавайте Їм руки при зустрічі, бо це псевдо патріотиі і підлабузники!

    Пропоную доповнити цей список.

    Не бійтеся правди!
    Нехай неправда боїться нас!

    а тиб на їхньому місті як зробив!!??

    ВідповістиВидалити
  12. мЫша жидизмом воняє напевно сам, бо неможе відкрити очі і подивитися що робиться кругом, видно теж підопічний "корита" і "приближений до міської ради в поводку з Мостіпаном і йому подібних, які прикриваючись посівдченнями БЮТ, роблять свої темні справи... Ганьба!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Ігор Вікарчук10 лютого 2010 р. о 19:15

    До Сергія

    Знаю шо не легко декому було зорієнтуватися...
    Але патріот... справжній патріот, повинен добре орієнтуватися в складній ситуації і до останнього дня бути патріотом, а не куда вітер(Ющ) подує...
    А Ющ - став зрадником ідеалів Майдану - це взе зрозуміло. Заради СЕБЕ...

    А як же ті люди,що мерзли на Майдані?

    За них Ющ забув... Як і забули місцеві .... далі самі додумайтесь...

    От і все...

    ... просто ганьба ...

    ВідповістиВидалити
  14. petre- prodazhni - sam ne probyvav ale mozhy `zlutu `yak xochesh - za 200 ye - zvertays`a v white house bilya tyalety nedaleko/////

    greky- osobustui hai - tu dali drapom bavushsya&?ne balyu - zhabku i panteon = pogranuchnui kordon .xa

    ВідповістиВидалити
  15. >Grek
    Привіт Вам з сонячного Закарпаття, якшо ви думаєте шо я десь там поруч з вами кормлюся з тієї кормушки
    >Всім іншим
    При До премєрства Юлі 1л 95-го коштував - максимум 4.5грн\л зараз 7.99л\грн - і як каже реклама : "Юлю нам верніть".
    Без проблем якши ви хочете вернути собі Юлю і кататися на конях чи на возах з волами це ваше діло, але для чого в це вплутувати всю Україну, яка і так бідна тріщит по всім швам.
    Беріть свою Юльку до себе у Адміністрацію і гладьте її скільки Вам влізе

    ВідповістиВидалити
  16. Надіємось , що в сонячному Закарпатті також є розумні люди, які не користуються темними окулярами..
    Щодо 1л 95-го і не тільки..., то пора знати в чиїх руках Українські нафтопереробні заводи і від кого "подачки" для блаженства і "господства" олігархам, злодіям в зоконі та корумпованим чиновникам, а український народ - це не бита карта, який все витримає. Не забувайте що український народ не "идиоты" і не "бидло"- все бачуть, і поки що не вечір... !
    Юля прищемила декому хвоста..., - болячи..., болять сердечка...???

    ВідповістиВидалити
  17. А як вам те, що Ющ нагородив голову Бучацької Рда Пастуха, його зама Григоришина орденами Ярослава мудрого? Керівника апарату райдержадміністрації Вікарчук Г.Я. орденом Княгині Ольги! Цим своїм вчинком він не просто насмішив жителів Бучаччини, а дуже "опустив" такі знащущі державні нагороди! Пані Вікарчук на своїй посаді, кажуть, добряче нагріла лапу, так як немаючи компетенції і права на це, бралась ділити гроші , разом із відомою фінансисткою Ковбасою вони крутили такі афери, що службовці піднімали бунт. Скажете плітки? Але, як відомо, немає диму без вогню. Цеж справжнісінький сором перед громадою бучаччини, будучи такими нахабами, отримати такі державні відзнаки. Хоча ніхто Ющенку тепер не дивується, він же і Ківалову вручив Героя України! І навіть наші жіночки -союзянки, виходили на сцену у вишитих сорочках, насправді виявились зрадницями. Тепер в майбутньому нехай будуть дуже обережні, щоб вкотре вийшовши на сцену, їх не закидали яйцями!

    ВідповістиВидалити
  18. Ну то що, жінки зі Союзу України і решта "демократів"? Ваша "правда" стала Президентом. Народ вам дякує за таку правду, але біда в тому ,що таких як ви багато! Тепер ви закликаєте об"єднатися проти українського зла- яке лицемірство! Ви закреслили все, за що боровся Ющенко за часів свого президенства. І такий його низький рейтинг пояснюється в першу чергу тим, що із його оточення були такі недолугі патріоти.І що б ви не писали на сторінках газет- народ вам дав належну оцінку.Ганьба!

    ВідповістиВидалити
  19. Цікаво чи багато вам заплатили за цю статтю?І повітре,зараз ви можете писати все що завгодно,і люди будуть вам вірити,але на тому світі обманути когось вам не вдасться,і відповідати за все теж прийдеться!

    ВідповістиВидалити
  20. Ви добра душа бо серце болит за мене. А хочите знати скілько мені заплатили. Багато заплатили. Аж 14 років їзди по заробітках тим заплатили мені. Я не маю страху за правду ні тут ні на тому світі. А на тім світі за свої брехні і за то як обкрадали людей бо тягнули тілько під себе є кому відповідати. І вони будут відповідати і за то що помагали тілько своїм ближнім і найближчим а не думали про всіх. І за то будт відповідати як розраховували з роботи простих смертних коби свої там притулити. І ні в кого правди тогоди не мож було ні в кого знайти. Бо вони були влада. А я не є такий писака би мені платили за статтю. Хтів людям роказати то що вони знали а немали смілости вголос сказати.

    ВідповістиВидалити
  21. Ігор Дрибушар6 березня 2010 р. о 11:47

    До Світлани...

    Ви живете не у комуністичні часи, коли таак звані ТРІЙКИ все рішали...
    Кожен може писати що захоче. А читати, чи ні - вірити чи ні - справа кожного окремо.

    А ви кажете - відповідати за все теж прийдеться... Перед вами???????

    Не смішіть людей!

    Ніхто з героїв гарячих статей не написав жодного слова в своє оправдання. Чому???
    Та тому. що люди будуть ще більше обурені. І це буде, як лавина з гір!

    Ви самі хоч вірите у чесність цих людей???

    Дуже сумніваюсь...

    ВідповістиВидалити
  22. До Ігоря Дрибушара...
    Взагалі-то,я мала на увазі не себе...(коли писала,що відповідати за все теж прийдеться)

    ВідповістиВидалити
  23. До Петра...
    А за вас мене серце не болить...

    ВідповістиВидалити
  24. Нарешті! Здійснилася мрія “екстра-патріотів” різних там Ющенків , Козир, Роїв,Фарбот,Шподарунків! Уряд “проффесіоналів” створено ! Це завдяки їм , і таким , як вони , і їх так-би мовити “принципіальній позиції ” голосувати проти всіх маємо сьогодні в так званому уряді українофоба Табачника, який буде опікуватися освітою , Цушка - екстра-міністра економіки! Жах! Що Ви натворили, негідники, разом із своїм політичним трупом Ющенком? Чи є у вас совість закликати сьогодні людей об”єднуватися навколо вас, і знову боротися проти того кого ви привели до влади? Маю на увазі звернення в газеті “Нова доба” від 26.02.2010 р. Перевертні не дратуйте людей , бо лихо буде вам! Що це за Українська народна рада? Який народ дав дозвіл вам на таку назву? Хочу сказати , що зі слів вище названих “особин” слово патріот звучить , як ляпас народу. Такі псевдопатріоти , які є у так званій Народній раді першими готові зрадити задля власної вигоди і щоб врятувати свою шкуру.

    ВідповістиВидалити