суботу, 13 березня 2010 р.

Літературні читання у Бучачі. Відео

literaturni-chytannya_1

У школі №2 міста Бучача пройшли літературні читання, присвячені 169-ій річниці з дня народження Т. Г. Шевченка. Захід підготували вчителі української мови та літератури Мельник Мирослава Василівна, Стефанюк Оксана Миколаївна та кращі декламатори школи.

Відкрила літературні читання учениця 11 класу Ірина Андреців. А потім звучали поезії славетного Кобзаря та лунали пісні на вірші Т. Г. Шевченка у виконанні учасників художньої самодіяльності школи під керівництвом Данкевич Наталії Михайлівни.

literaturni-chytannya_2

literaturni-chytannya_3

literaturni-chytannya_4




5 коментарів:

  1. Дякуємо вчителям української мови та літератури і художньому керівнику школи №2 за виховання в наших дітей любові до українського слова і української пісні, Хай Бог дає вам сили та здоров"я виховувати ще багато поколінь !!!

    ВідповістиВидалити
  2. До всього сказаного додам, що вірші Т. Г. Шевченка на нинішній день не втратили своєї актуальності, особливо це стосується поезії "Розрита могила". Як вона відповідає теперішньому життю України !!! А майстерне виконання читців додає творчому спадку Кобзаря ще більшої сили звучання ! Спасибі Вам велике !!!

    ВідповістиВидалити
  3. Остання дівчинка читала дуже гарно!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Як завжди чудово! Стiльки талантiв!!!
    Велика подяка органiзаторам!

    ВідповістиВидалити