четвер, 22 квітня 2010 р.

Людям вже наболіло… На прийомі у Стойка І. М.

buchach_14
Так наболіло, що терпець вривається...Бо без води нема життя.


Ніби й розуміють, що в час економічної кризи владі не до них і не до їх комунальних проблем, але за що ж тоді гроші платять ?



Зовсім недавно читачі мали можливість ознайомитися з проблемою водопостачання на Південному масиві міста Бучача в публікації «Незабаром Великдень ! А з кранів навіть не капає…».
buchach_21
З тих пір майже нічого не змінилося, хоч комунгосп та влада міста старалися виправити ситуацію.

Представники від жителів багатоповерхівок попередньо записалися на прийом до народного обранця, депутата Верховної Ради України Стойка Івана Михайловича і сьогодні мали можливість висловити все наболіле з приводу поганого водопостачання на масиві та одночасно підняли ряд інших важливих проблем. В діалозі брали участь міський голова  Оверко Омелян Степанович та заступник голови райдержадміністрації Григоришин Василь Михайлович.
buchach_31
Поскільки номер черги на прийом був аж сімнадцятий, то я мала можливість зняти відеосюжети, з яких видно, що люди терплять великі незручності через погану роботу служб, які беруть плату за послуги, але практично мало що роблять.

Спочатку встидалися перед камерою, не хотіли, щоб показували їх обличчя, але накінець розум взяв верх. «А справді, чого нам боятися ?»- висловилася одна з жінок.



Перед прийомом із Іваном Стойком :

А в цих сюжетах – ДЕБАТИ :






5 коментарів:

  1. і в результаті нічого не змінилося - вийшли люди винні, що прийшли добиватися своїх прав, та ще й сякі-такі не хочуть за свій кошт ремонтувати те що по закону ремонтувати не повинні, та ще й в кінці дебатів не продемонстрували належної радості: аякжеж народні обранці милостиво зійшли до них, виділили годинку часу, хоч і не намагалися вирішити проблему але ж сяк-так вислухали. А закінчили як в мультфільмі "Давайте жити дружно" ми вас не чіпаємо - ви нас.

    ВідповістиВидалити
  2. Яку владу вибрали, таке й водопостачання! А люди завжди виннI, бо треба владу ганяти, а не на кухнi перетирати iм кIстки!

    ВідповістиВидалити
  3. Рекомендую: чітко визначити причини поганого водопостачання на південному масиві, виклкласти їх у заяві до сесії міської ради,яку зареєструвати у міській раді з вимогою звільнення з роботи начальника комунгоспу та винних осіб, поставити питання про дострокове припинення повноважень міського голови. ( ВОДА БУДЕ!).

    ВідповістиВидалити
  4. Води і дороги не буде. Зате є гарний мер.

    ВідповістиВидалити