пʼятницю, 30 квітня 2010 р.

На воду доведеться ще чекати…


29042010-voda_buchach1


Вчора, 29 квітня 2010 року, біля водонапірної башти на Південному масиві зібралися жителі в очікуванні експертів із Тернополя і представників місцевої влади, щоб на місці прослідкувати, як вияснюється ситуація по проблемі водопостачання.



Для розгляду по вищезгаданому питаннi прибули: міський голова Омелян Оверко, його заступник Йосип Мосціпан, начальник комунгоспу Степан Колега.


Інтереси мешканців, які потерпають через брак води, представляли: юрист, колишня жителька Південного масиву Віра Максимович; головний санітарний лікар Володимир Шпак, житель масиву; депутати міської ради Богдан Птиця , Богдан Кміть.


Офіційного висновку експертів доведеться чекати до 17 травня. До тих пір, як пообіцяв міський голова Омелян Оверко, дане питання буде вирішуватися на місці. Тобто, він подбає, щоб спеціалісти зайнялися пошуками можливостей забезпечення жителів масиву водою.


Напередодні в кожному будинку з підвального приміщення було виведено труби з кранами для того, щоб жителі не їздили по місту в пошуках води і могли забезпечити свої потреби у її використанні на місці хоч таким способом.


Увазі читачів представляємо відеосюжети про те, як проходила зустріч жителів масиву з представниками влади та експертами із Тернополя. Також сподіваємося, можливо хтось допоможе добрими порадами пришвидшити вирішення проблеми з водопостачанням, бо це справді катастрофа.











0 коментарі:

Дописати коментар