четвер, 4 червня 2009 р.

Тестування з української мови та літератури в Бучацькому районі

buchach,buchach news

Для тестування в Бучацькому районі було визначено дві школи: гімназія ім. В. Гнатюка та ліцею. Для випускників у гімназії було підготовано 149 місць, у другій школі -440.

19 травня 2009 року. Школа №2.

08.00 год. ранку. Біля школи тихо. Повіває ранковий прохолодний вітер. Співають пташки. Сонце піднімається вище.
Все йде за визначеним Міністерством освіти порядком. Працівники районного відділу освіти очікують учасників тестування. Починають приходити перші спостерігачі. Для них має бути черговий інструктаж. Прибула районний педіатр Заборська Наталія Михайлівна.

09.00 год. При вході до школи охорона. Всередині приміщення представник Бучацького райвідділу внутрішніх справ був на посту від вчорашнього дня.

09.30 год. На подвір’ї школи де-не-де збираються гурти випускників. Почали приїжджати перші автобуси із сіл району та один автобус із м. Монастириська. Охорона в приміщення школи нікого не пропускає.

10.00-10.30. Біля школи гамірно. Прибули майже всі зареєстровані випускники. Лише поодинокі приїхали перед самим початком.

10.45. год. Випускники по одному заходять в школу. Біля дверей їх пропускає охорона за пред’явленням паспорта або інших документів.

11.00 год. Розпочалося тестування, яке тривало 3 години.

Тепер випускники шкіл будуть чекати на результати майже місяць.

Нам тільки залишається побажати їм успіху !

shkola2

shkola4

shkola5

shkol31

shkola62

shkola9

shkola8

shkola101

0 коментарі:

Дописати коментар