неділю, 28 червня 2009 р.

Свято випускників Бучача

buchachnews

Цього року на Україні учнівські парти залишають 704 тисячі випускників (майже на 200 тисяч більше, ніж торік).


Як випускники-2009 прощаються зі школою? Наскільки реально вони уявляють собі доросле життя? Як традиційне свято випускників пройшло у школах ? А також наскільки важко випускники переживають момент розставання зі школою, і як їм швидше адаптуватися до дорослого життя?


Час покаже…


27 червня, у міському сквері на березі Стрипи м. Бучача відбулося красиве та урочисте свято прощання зі школою – «Випускний бал-2009».


Елегантні пари хлопців і дівчат пройшлися вулицями міста, щоб подарувати жителям годину справжнього свята. Юнаки, які ще місяць тому по-дитячому бігали коридорами свого навчального закладу, нині сміливо вели під руку чарівних однокласниць, що щасливо посміхалися прохожим. Після традиційного богослужіння у церквах міста, випускники, на чолі з директорами шкіл та педагогами, вишикувалися біля сцени. Щоправда, у порівнянні з попередніми роками, здалося, ніби колишніх школярів було дещо більше.


Їх вітали представники місцевої влади, відділу освіти Бучацької адміністрації, батьки, рідні й близькі. Посадовці побажали молоді самодостатності, впевненості у власних силах і висловили переконання, що все у їхньому житті складеться якнайкраще.


Окремим випускникам міських шкіл вручили нагороди –медалі за високу успішність у навчанні.


Теплі слова подяки за виховання, розуміння були сказані й на адресу батьків.


Свято завершувалося. І як підтвердження цьому, хлопці та дівчата зійшлися під ніжну мелодію у танці, подарувавши присутнім незабутній вальс, незважаючи на те, що почав накрапати дощ.


Тож, приєднаймося до усіх добрих настанов і бажаємо випускникам Бучача і району підкорення найвищих життєвих вершин, найвагоміших здобутків, найвірніших людей поряд !



vypusk2

vypusk3

vypusk4

vypusk5

vypusk6

vypusk7

vypusk8

vypusk9

vypusk10

vypusk11

0 коментарі:

Дописати коментар