четвер, 4 червня 2009 р.

Вибори «по-українськи» до Тернопільської обласної ради

vybory

Від грудня місяця минулого 2008 року в пресі, по радіо та телебаченню жителям Бучацького району, як всієї області, не раз доводилося чути, що через постійні конфлікти в обласній раді між різними політичними фракціями, перевибори депутатів до Тернопільської обласної ради вкрай необхідні.

Вибори були заплановані на 15 березня 2009 року, та Верховна Рада України за ініціативою БЮТ і підтримки Партії регіонів менше як за два тижні до їх проведення скасувала вибори, до яких була проведена відповідна підготовка: за січень-лютий облаштовано дільниці, роздруковано бюлетені. На все це держава витратила понад 7 млн. гривень. Чималі кошти ! Та все-таки здоровий глузд переміг.

Вчора , 15 березня2009 року, о 07.00 годині виборчі дільниці області, в тому числі Бучацького району, розпочали свою роботу і завершили о 22.00 годині. Після того почали рахувати бюлетені.

Результати досліджень громадських спостерігачів показали, що такої активності, яка була на всіх попередніх виборах, не відмічено. На виборчій дільниці № 4228 міста Бучача, яка знаходиться в приміщення Бучацького держлісгоспу (голова виборчої дільниці –Леськів Ярослав Миколайович ) після 19.00 години приходили поодинокі виборці. Залищилося чекати результатів голосування.

16 березня 2009 року. В Бучацькому районі по виборах депутатів до Тернопільської обласної ради з великим відривом лідирує Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода". З 17-ти районів області станом на 18.00 годину звіту ще не було. Триває підрахунок бюлетенів.

0 коментарі:

Дописати коментар