четвер, 4 червня 2009 р.

Березневі зустрічі освітян району

osvita

Вже стало традицією для працівників освіти Бучацького району підчас весняних канікул проводити засідання предметних методичних об’єднань, на яких педагоги обмінюються досвідом, знайомляться з новинками методичної роботи.

Сьогодні, 24 березня 2009 року, в актовому залі Бучацької школи № 2 зібрались класні керівники шкіл району. Роботу методичного об’єднання розпочала методист відділу освіти з виховної роботи Федорчак Галина Василівна. Вона ознайомила присутніх з планом роботи засідання.

Перед присутніми виступила провідний спеціаліст – консультант відділу активної підтримки безробітних центру зайнятості Хабурська Наталія Степанівна, яка наголосила в необхідності професійної орієнтації, як складової навчально – виховної роботи та відповідальності за долю випускників. Вона підкреслила, що молодь району потребує уваги з боку не тільки батьків, а й педагогів, стосовно вибору майбутньої професії за покликанням і реального стану на ринку праці.

Храбровська Лілія Степанівна, начальник відділу у справах молоді та спорту Бучацької районної адміністрації, звернулася до присутніх з проханням довести до відома батьків та учнів про можливості відпочинку та оздоровлення дітей на пільгових умовах.

Про проблеми та організацію учнівського самоврядування, інформаційне забезпечення педагогів та школярів, співпрацю батьків, учнівської молоді, дирекцій шкіл, психологів та бібліотекарів класним керівникам розповіла куратор ліги старшокласників району центру дитячої творчості « Сузір’я» Безтільна Галина Ярославівна.

Федорчак Г. В. завершила засідання методичного об’єднання класних керівників ознайомленням із новинами методичної літератури та рекомендаціями щодо покращення навчально – виховної роботи.

0 коментарі:

Дописати коментар