четвер, 4 червня 2009 р.

ХРИСТОС ВОСКРЕС ! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС !

hrystos-voskres,buchach,buchach news

Шановні земляки!
У ці весняні дні мільйони людей усього світу зустрічають найбільше з християнських свят – Світле Христове Воскресіння.

Це споконвіку свято торжества життя, яке святкує перемогу над смертю. Воскресіння Христове є початком загального воскресіння. Віра у воскресіння Христа вселяє в нас упевненість, що Бог завжди перемагає. Віра у воскресіння Христа дає нам надію, що й у земному житті добро перемагає зло.

“Святкуючи оновлення життя нашого, – говорить св. Григорій Богослов, – оновлюємося і ми духовно! Усе в природі оновлюється – нині весна природна і весна духовна, весна видима і весна невидима. О, якби ми сподобилися її там, духовно змінившись тут, і оновленими перейшли в нове життя в Христі Ісусі, Господі нашому! Йому ж, Воскреслому, всяка слава, і честь, і держава, зі Святим Духом, на славу Бога Отця”.

Ми віримо в те, що єдність всіх християн, заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде і надалі згуртовувати всіх нас у нашій спільній справі – будівництві кращої долі на шляхах миру та порозуміння.

Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

Сердечно вітаючи Вас, шановні земляки, з Великодніми святами, щиро зичимо щастя кожній родині, радості, здоров'я, добробуту і благополуччя. творчої наснаги в усіх гарних починаннях в ім’я розквіту нашої Батьківщини – суверенної України !

0 коментарі:

Дописати коментар