неділю, 2 серпня 2009 р.

Чудо ! Ніхто не загинув

cud-26072009-038

Важко повірити, але після автокатастрофи всі пасажири вийшли з перевернутого автобуса власними силами. Навіть пасажир, затиснутий між кріслами, обійшовся без лікарні.


Автобус з українцями, який їхав у Німеччину, перевернувся у придорожній рів. Цей випадок стався на автостраді А4 під Груйцем. Тільки чудом врятувалися 50 пасажирів від смерті.


Неділя, година 03.40. Автобус з України ( Львів) прямував в напрямку Катовіц. Більшість пасажирів спала, декілька тихо розмовляли. Всі їхали на роботу до Німеччини. Водій автобуса тримався швидкості мало не 100 км за год. і сподівався, що омине знаки, розставлені ремонтниками доріг. Але велика швидкість і слизька дорога зробили своє. Водій втратив панування над кермом і автобус «випав» з дороги. Швидко нахилився на бік і вдарився об асфальт. Крики пасажирів, гуркіт від тріскання і падіння шиб, скрегіт бляхи замінили поранок в пекло.


На місце події прибули охоронці і поліція. Вони здивовано протирали очі.


Вивчаємо місце і причини автокатастрофи- поінформувала вчора Анна Зброя з Команди Воєвудської Поліції в Кракові.- І додала: "Встановили, що обидва водії були тверезі."


За матеріалами газети щоденної «FAKT»

0 коментарі:

Дописати коментар