четвер, 3 грудня 2009 р.

Відеосюжети із свята до 20 річниці з дня заснування "Меморіалу" у Бучачі. 2009

memorial-buchach-2009

Як ми вже знаємо, у приміщенні читального залу Бучацької районної бібліотеки сьогодні, 29 листопада 2009 року, відбулося святкування з нагоди 20-ої річниці створення українського добровільного культурно-просвітницького, правозахисного , благодійного товариства «Меморіал» ім.Василя Стуса.





Ой мала мати сина....Виконує Павлюк (Крутовська) Олеся, муз. Олексюк Лесі
Із виступу на святі з нагоди 20-річчя "Меморіалу" у Бучачі 29 листопада 2009 року


Запаліть свічки, вкраїнці...Виконує Музичук Наталія, муз. Олексюк Лесі
Із виступу на святі з нагоди 20-річчя "Меморіалу" у Бучачі 29 листопада 2009 року.


Ореста Синенька про Меморіал у Бучачі.2009.


О змилуйся, Христе ! Виконує Олеся Павлюк (Крутовська), музика Лесі Олексюк. Із свята до 20-ої річниці "Меморіалу" у Бучачі 29 листопада 2009 року.


На завершення свята знову прозвучали слова подяки керівнику Бучацького «Меморіалу» Оресті Синенькій від голови РДА Пастуха Т. М., керівника апарату районної державної адміністрації Вікарчук Г. Я., представника Бучацької районної ради народних депутатів Простого В. Т., Оксани Максим’як (Стравняк) і її дочки Мар’яни, доньки і внучки сім’ї репресованих, а «Союз українок» подарував для музею пам'ятний символічний вишитий рушник.

Вітання для Меморіалу.2009.

1 коментар:

  1. Вшанування наших земляків які страждали в катінях за УКРАЇНУ, за її майбуття -це лише дещиця пам"яті і дяки. Краяни всіх поколінь мають знати про кожного,, хто пройшов все це зло і зберіг Українську Душу і Віру. Наш обов"язок - допомогати шановній Орисі Петрівні Синенькій в цій важливій справі. Без минулого не буде майбуття! Тож бережімо наше минуле, щоб краще стало сьогодення. Дяка всім хто долучився до цієї благородної справи. Борімся, друзі і поборемо як вчить великий Кобзар.

    ВідповістиВидалити