суботу, 5 грудня 2009 р.

Дочка і дружина нашого земляка Анцібора Сергія виграли конкурс і побували у Китаї

anna-ta-helya-z-mistsevymy-zhytelyamy

Про участь у конкурсі "Що ви знаєте про Китай?" і про те, як його дочка Анна та дружина Неля побували у Китаї, розповідає Сергій Анцібор:


«Ми з дружиною та дочкою взяли участь у конкурсі "Що ви знаєте про Китай?" За умовами конкурсу, присвяченому 60-річчю від Дня створення Китайської Народної Республіки, організованому Посольством Китаю в Україні та телепрограмою "Аудієнція" Першого Національного, потрібно було відповісти на запитання про цю державу, поданими при інформац ійній підтримці газети "Голос України". Умови конкурсу були оголошені на сайті Першого Національного та у номері газети "Голос України" за 13 серпня.


Аби стати учасником конкурсу, треба було надіслати свої варіанти відповідей на поштову адресу 04119 м. Київ, вул. Мельникова, 42, Перший Національний, програма "Аудієнція" або на електронну адресу: auduence@gmail.com


Відповіді приймалися до 1 вересня 2009 року. І треба було не забути вказати своє ім'я, прі звище, місце проживання та контактний телефон.



Переможців в конкурсі чекали фантастичні призи, серед яких:
- безкоштовні авіаквитки на рейс Київ – Пекін - Київ на двох осіб
- два комп'ютери,
- три телевізори
- 4 мобільні телефони.

Фіналістіи конкурсу також мали стати учасниками святкового прийняття, організованого Посольством Китаю з нагоди Національного свята.


Серед тих, хто правильно відповів на запитання шляхом жеребкування, було визначено 10 фіналістів, яких було запрошено у Посольство Китаю в Україні для проведення другого туру конкурсу.


Переможців конкурсу було оголошено в одній з вересневих програм "Ауд ієнц ія".


В конкурсі прийняло більше 10800 учасників, жителів України.


Ми з дружиною та дочкою увійшли в десятку фіналістів, що дали всі правильні відповіді на запитання про Китай. Я по стану здоров`я відмовився від подальшої участі,  а дружина і дочка пої хали в Київ на другий тур конкурсу. Там дочка Анна зайняла 1 місце і виграла безкоштовну поїздку в Китай з тижневим перебуванням на двох осіб, а дружина Неля зайняла 2 місце,  за що отримала ноутбук. Після цього вони прийняли участь у святковому обіді, організованому Посольством Китаю з нагоди Національного свята, на якому був присутній сам посол. Там подавали екзотичні страви китайської кухні. А 28 жовтня о 13.30 з аеропорту Бориспіль літаком "Боінг" моя дочка Анна і дружина Неля вилетіли в Пекін. В польоті перебували 8 з половиною годин. Різниця в часі з Китаєм 7 годин. По прильоті в Китай,  їм також було надано мікроавтобус для поїздок на екскурсії. Під час перебування дружина з дочкою відвідали Китайську стіну, Заборонене місто(палац китайських імператорів), імператорську гробницю, імператорський сад, найбільшу в світі площу Тяньаньминь, Пекінський зоопарк, Океанарій у м. Діснейленд, Парк Світу, де знаходяться зменшені копії різних відомих споруд, фабрику виробництва натурального шовку з коконів шовкопряду,  смакували качкою по -пекінськи, яку готували в їх присутності в одному з Пекінських ресторанів. Чим вразив Пекін, це чистотою вулиць, дешевими прдуктами харчування(середня зарплата пекінця в 4000 юан в =500 долар в), в кожній аптеці, а також магазинах,    де торгують шарфами, шапками - великий вибір захисних масок (проти грипу) на любий колір, смак. І це при такій кількості населення!(в Пекіні проживає 14,5млн.китайців). Китайці веселі, дуже люблять фотографуватись з вропейцями, весь час підходили до моїх дівчат просили дозволу сфотографуватись разом.



anya-na-velykiy-kytayskiy-stini

anya-u-disneylendi

goydalka-u-disneylendi

kachka-po-pekinsky

kytaytsi-lyublyat-fotografuvatysya

park

ploshcha-pry-vhodi-do-imperatorskogo-mista

pozhezhna-chastyna

velyka-kytayska-stina-panorama

vulytsya-pekinu

vulytsya-pekinu1

zakryte-misto

zyma-kytay

1 коментар:

  1. Можна тільки порадіти за наших земляків. МОЛОДЦІ!!!

    Прикро лише, що Сергій не зміг поїхати. Та думаю він безмежно щасливий за свою дочку і дружину.

    КРУТО!

    ВідповістиВидалити