суботу, 23 січня 2010 р.

Як проголосуємо 7 лютого, так і будемо мати

marafon-11

Файна картинка ! Вона-люстерко першого туру марафону-2010 на Україні. І як у всіх марафонах-в цьому перемогли найсильніші, хоч всі боролися за перемогу і… всілякими способами: хто чесністю, хто підступністю, а хто фарисейством і навіть відкритим підкупом !?

І важливо, аби на другий тур виборів постаралися прийти всі, кому небайдужа доля України, і проголосували всі ! Але не так, як деякі політикани радять ! Тобто, поставити значок проти клітинки "Не підтримую жодного кандидата " А що це означає, не треба бути надто розумним. Для "непонятлівих" пояснюю : якщо поставите такий значок, ви автоматично підсилите кількість голосів котрогось з двох кандидатів !

Може і забагато написав і занудно, але дуже вас прошу, людоньки, дочитати до кінця ! Дуже вас прошу !

Перемогли двоє: Віктор Янукович та Юлія Тимошенко ! А хто з них найкращий, то вам, людоньки, якщо ви справжні українці, треба буде вирішувати у другому турі – 7 лютого ! І вибирати так, коби не проспати неньку-Україну, коби ваші діти і внуки потому не штиркали в очі, що ви продалися за вісімдесят гривень, або за пару кіля круп і баньку кондзерви з «рибки» ! Так як купувалися-продавалися на дільницях 17 січня ! Таку пам’ятну дату треба записати в історію Бучацького краю і, навіть України ! І не один - другий питали себе : «А де були спостерігачі, які би мали на місці припинити відкриту агітацію в день виборів ?»

Смішно і грішно, що ми, українці, хочемо своєї держави, чи то ба, ми її вже маємо, але можемо і не мати, хочемо своєї рідної української мови, а можемо і не мати її ! Спитаєте чого ? Та того, що деякі наші земляки її вже продали тому, хто аж ніяк переймається українською мовою. Державою так, ПЕРЕЙМАЄТЬСЯ, і неабияк ! Він, Віктор Янукович, вже не такий страшний, яким виглядав у 2004-му ! Але за його «восковим» обличчям і «незмінною» посмішкою ховається багато невідомого та страшного ! Але дехто не хоче цього бачити ! Ті дехто, «бідні» українці, наші земляки з Бучаччини, столи яких вгинаються від наїдків, злакомилися на то, що злакомилися ! І вистарчить їм з тої подачки від «пахана» на один день того їдла, а жити треба буде їм і їхнім спадкоємцям не один день, і навіть не рік !

До всього цього розкажу вам байку, хоч люди кажуть, що то правда:

На передвиборній зустрічі Віктора Януковича в Києві-столиці з громадянами України, на яку прийшло багато студентів, перед початком свого виступу, шанований громадянин, не підозрюючи, що мікрофони були вже включені, звернувся до своїх підопічних: « Почєму так мало бидла собралось ? Я же деньги платіл ?» Багато хто з того бидла мовчки розвернувся і пішов з площі. Правда весело ?

«Українофобам із команди Януковича потрібна Україна, але не потрібні українці на цій землі. Їм потрібна лише територія для заробляння грошей, для вичерпання ресурсів.

Хіба можуть відверті вороги-ненависники української нації очолити незалежну Українську державу ?»,- такі слова можна почути від справжніх українців і прочитати на агітлистках, на яких нема підпису якоїсь партії чи блоку, але видно, що написані вони українцями.

Якщо ми віддамо себе в руки українофобам, то тоді прощайся, українце, з Україною, мовою солов’їною, з віковою історією та древньою культурою, соборною державою…»-читаємо далі та здогадуємося, що і з…з....багато чим, за що так боролися.

Тепер нас чекає вибір, серйозний вибір: між банькою кондзерви і Україною !

І залежить цей вибір від рядових українців, а не від лідерів партій та блоків, що на чийомусь імені заробили собі скачок у кількості голосів !

Так-так, до таких належить Сергій Тігіпко, який в 2004 році був у штабі Януковича ! Він не потрапив у фінал виборів, але в нього «зірковий» час. За голоси Сергія Тігіпка зараз борються лідери перегонів. А чого борються, за голоси його персони, чи голоси простих людей ? Та мудрі люди мали би зрозуміти після того, що виголосив цей не простий чоловік, даючи інтерв’ю на «Інтері» в першу ніч після першого туру виборів ? Він похвалився тим, що взяв для своєї партії символ-ім’я Степана Бандери ! Во ! Вирішив і взяв, аби взяти за серце патріотів України !? Бо не взяла його колись Партія Регіонів ! Замало грошей ач певно в нього було, щоб він там став рівним, а його гонор розпирав, бо хотів бути вищим над іншими, поки по писку не заробив від самого «пахана» і тоді з тріском, лупнувши дверима, покинув регіоналів, щоб винирнути на цих виборах ! А грошей, будучи головою Нацбанку України, а потім керуючим ТАСС, зумів з обдурених людей-вкладників, на високих процентах з кредитів та різних маніпуляцій з курсом гривні здерти стільки, що аж тепер мав силу самого себе спонсорувати на виборах і сам собі зробив «зірковий» час, розписуючись за простих смертних, які повірили в патріотизм свого лідера !

Навіть сам Віктор Янукович, кандидат у президенти, сказав: “Я поважаю цю людину, я її добре знаю. Це людина прагматична, має достатній досвід”. Похвала, варта уваги !

Юлія Тимошенко, кандидат у президенти: “Я запропонувала Сергію Тігіпко не тільки об’єднати програми, я запропонувала йому також посаду Прем’єр-міністра, якщо у нього є така амбіція. Я думаю, що зараз відповідь і рішення за ним”. Хоч збоку дехто судить її за такий крок, але нема нічого дивного в таких перемовинах. Всі і вся завжди домовлялися !

Та у Тігіпка поки- що відповідь одна: « Нехай три мільйони його виборців самі думають.» Тому думайте, люди !!! Добре думайте !!!

А потім «запечатав» Сергій Тігіпко, кандидат у президенти: “Когось підтримувати в другому турі ми не будемо, я не буду. Я вважаю, що за мене голосував підготовлений виборець – люди з гарною освітою... Тому вони самі зможуть розібратися, за кого проголосувати”. Хоч останню фразу правильно сказав !

Основну кількість голосів Тігіпко набрав на сході, і це ще раз підтверджує слова одного з політтехнологів Тимошенко, вимовлені в ніч виборів: "Неможливо виборців Тігіпка агітувати "за Юлю" без самого Тігіпка".

А після переговорів з обома фіналістами, Тігіпко ще раз відмовився "передавати" свої голоси комусь із них. Але залишив собі простір для маневру, сказавши: якщо він побачить "якісь дії з боку самих кандидатів", то ситуація може змінитися. Во хитрун !

Сергій Тігіпко, кандидат у президенти: “Я провів такі короткі переговори із Віктором Андрійовичем і з Юлією Володимирівною.З Віктором Федоровичем. З Віктором Андрійовичем точно не вів ніяких консультацій”.

Арсеній Яценюк, кандидат у президенти: “Перше: я обов’язково піду на вибори. Друге: я обов’язково проголосую. Проголосую в графі “не підтримую жодного кандидата”. Так як я і вся моя політична сила боролися саме з Тимошенко і Януковичем”. Гідне рішення справжнього патріота ! Чи не так ?

На Всеукраїнському віче у Львові кандидат на посаду Президента Юлія Тимошенко закликала громадян України не вірити "брехливим обіцянкам" і "фальшивої рекламу" команди кандидата в Президенти Віктора Януковича.

За повідомленням прес-служби БЮТ Ю. Тимошенко зазначила: "Останні два роки були роками боротьби проти кризи, політичного хаосу і розрізненості. Віктор Янукович застосовує технологію використання кризи для дискредитації демократичної команди. Він прагне повернути те, від чого ми позбулися в 2004 році. Вони хочуть донести до людей, що Янукович і Тимошенко - це одне й те саме. Ця отрута ллється з усіх каналів телебачення, від тих людей, які хочуть свою боротьбу за владу зробити пріоритетом. Не може бути нічого спільного між мною і Януковичем - ми з різних планет ".

"Люди, які стежать за роботою нашої команди, знають, що моє життя на посаді Прем'єра була присвячена зміцненню держави і прокладки для неї стабільного шляху, боротьбі за зміцнення держави і за її незалежність", - підкреслила вона.

"Перед нами важкий шлях, і я хочу раз і назавжди покласти край будь-який розрізненість і роздробленості справжніх патріотів України. Моя віра і моє служіння Україні завжди будуть захищати українську націю від будь-яких викликів. Ми можемо бути першими серед перших. Наша команда знає, що перемога буде за Україною ", - підсумувала Ю.

А ось вам  ще вислови і дії самої Юлії Володимирівни:

Тимошенко: “Я, як лідер, буду спиратися на тих людей, які в той чи інший час зможуть принести Україні найбільшу користь...”

"Для мене є святим наш українська мова. І я ніколи не допущу навіть слова про те, що в Україні має бути будь-яка інша державна мова, крім української. Єдина державна українська мова є базисом та основою розвитку і зміцнення України", - підкреслила Тимошенко.

"На території України не може бути ніяких чужих військових баз. І ніколи я на посту Президента не допущу таких несумісних із зміцненням держави дій", - сказала кандидат у президенти.

"І ще більше нелегкий шлях буде, після того, як нам вдасться здобути перемогу. Нам з вами доведеться знову відроджувати віру, надію людей на те, що влада, яка приходить в Україну, буде їй служити", - сказала Тимошенко.

Юлія Тимошенко, кандидат у президенти: “Я звертаюся до всіх демократичних сил. Як кажуть, в одному кроці до розстрілу, об’єднатися не заради себе красивих і добрих, а заради України”.

Просто, скромно сказано і від душі.

А як обіцяє Віктор Ющенко вчинити в даній ситуації ? Адже ці вибори стали для нього останніми, хоч агітацію за нашого президента «Нашоукраїнці» по всій Західній, і навіть решті частині держави, провели належну. Особливо ті, хто відчув особисте зобов’язання перед Віктором Андрійовичем ? В нашому районі вони вдалися до своєрідної агітації, гребуючи Святими місцями-церквами. Перші особи адміністрації перевдяглися в ряжених і проповідували у храмах ідею свого пророка, що дав людям НОВОГО МЕСІЮ, себто Віктора Ющенка. Та хіба то не святотатство ?

Тільки-но перші результати виборів показали, що їхнє пророцтво не збулося, відразу одні з них кашкети сховали і принципово заявили : «якщо не Ющенко, то будемо голосувати проти всіх !», а інші, більш завбачливі, обернули кашкети в другий бік !? Ото ВО !!?? А «месія» на всіх зібраннях голосив, що якщо люди проголосують за кого іншого (здогадуємося, якщо не за нього), то Україні не бути !

Ющенко : “Тимошенко й Янукович - це два чоботи з однієї пари ” . Ач, поважний чоловік забув, що він без одного того чобота не був би Президентом !

"Я закликаю кандидатів бути благорозумним, поважати український вибір", - зауважив він.

"Упевнений, що будь-який Президент буде ініціювати позачергові парламентські вибори", - сказав він.
Він також заявив, що він вважає прем'єр-міністра Юлію Тимошенко більш залежним від Росії політиком, ніж лідера Партії Регіонів Віктора Януковича.

"У цьому проекті є ризики, які можуть поховати і Януковича, і Тимошенко, і тому зійтися в цьому проекті не виглядає для них можливим", - відзначив він.

Віктор Янукович, кандидат у президенти: “Я запропоную кожному з кандидатів знайти себе в майбутньому розвитку нашої держави”.

"Те, що Тимошенко зараз влаштувала гру в своєму стилі з виборцями Тігіпка і Яценюка. Вона вже отримала відповідь - ані Тігіпко, ані Яценюк її підтримувати не будуть. Так що перспектив у неї бути обраною 7 лютого - нуль", - сказав Янукович.

"Одним із завдань, які будуть стояти переді мною після перемоги на президентських виборах, стане, безперечно, знаходження шляхів отримання гарантій прокачування газу через газотранспортну систему не менше 100 млрд. куб. м. як з боку постачальника - Росії, так і з боку замовника -- Європи ", - сказав лідер ПР.

"Те, що Сергій Тігіпко та Арсеній Яценюк не підтримали Юлію Тимошенко, це передбачуваний результат, тому що їхні виборці теж голосували за зміни", - сказав Янукович  в ході свого виступу перед виборцями у Херсоні.

Ось їхній найбажаніший кандидат. Третій результат на виборах – Сергій Тігіпко. Тільки тепер обирає він, а не його.

Вибачте, може я надто дивний та нудний, що люблю шпортатися в газетах, дивитися телепередачі і слухати радіо та то, що люди кажуть. З того всього і написав то, що думав і що вичитав та вчув.

А вибирати нам, українцям ! І вибирати Україну !

1 коментар: