суботу, 13 лютого 2010 р.

Творчий звіт Бучацької «Перлини». (1 оновлення. Відео)

perlyna_7_g
Щороку, в лютому місяці, вокально-хореографічна студія «Перлина» організовує звітний концерт для батьків своїх вихованців. Наталія Данкевич та Ірина Юрків (керівники студії) практикують такі звіти, щоб батьки могли побачити, чого навчилися їх діти і яких успіхів досягли, а ще тому, що переважно батьки знаходяться за кулісами, пильнуючи та перевдягаючи своїх дітей, тому не мають можливості бути присутніми на концертах.

Цього року, 12 лютого, дирекція Бучацького держлісгоспу гостинно та безоплатно запропонувала свій актовий зал для проведення звітного концерту "Перлини".


Вихованці вокально-хореографічної студії «Перлина» є учасниками, дипломантами та призерами багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів. І вчорашній концерт подарував велике духовне задоволення для всіх присутніх на ньому. Бо, крім батьків, на концерті побували працівники адміністрації держлісгоспу та всі бажаючі, хто знав про творчий звіт.


Після завершення концерту директор Державного підприємства «Бучацьке лісове господарство» Семанчук Олександр Михайлович щиро подякував керівникам студії «Перлина» за те, що завдяки їм діти мають можливість розвивати свої творчі здібності, мають де провести час, не думаючи про сумнівне дозвілля і запросив дітей, учасників концерту, до святкового солодкого столу, який був організований дирекцією цього підприємства.


Керівники студії «Перлина», вихованці та їх батьки також висловлюють щиру подяку працівникам Бучацького держлісгоспу, зокрема його директору Олександру Михайловичу, за надану можливість відчути справжнє свято!





perlyna_1

perlyna_2

perlyna_3

perlyna_4

perlyna_5

perlyna_6

perlyna_8

perlyna_9

perlyna_10

perlyna_11

perlyna_12

perlyna_13

perlyna_14

perlyna_15

perlyna_16

perlyna_17

perlyna_18

perlyna_191

perlyna_20

perlyna_21

perlyna_22

6 коментарів:

  1. Ой якi молодцi!!!
    Як завжди в творчому русi!!!!

    Ваша постiйна шанувальниця!!!
    Скучила...

    ВідповістиВидалити
  2. Марія з Бучача14 лютого 2010 р. о 06:00

    Велике спасибі Вам, Наталіє Михайлівно і Вам, Ірино Миколаївно, за те, що Ви так багато навчили наших дітей і даруєте всім приємні хвилини спілкування, завдяки пісням і танцям !

    За дорученням батьків вихованців студії "Перлина", з повагою Марія.

    ВідповістиВидалити
  3. Прекрасно. І ми українці у Новому Саді бережемо наші українські традиції.
    Діти українського походження вивчають факультативно українську мову.Цими днями у кожному осередку у Воєводині де живуть українці проходив український бал якого кожного року організовують перед постом. Все проходить у українському дусі. Знімаємо ТВ камерами і транслюємо у укр.ТВпередачах. Такі бали у Воєводині організовують і угорці.
    Вітаємо вас дорогі україеці.
    Марія Новий Сад

    ВідповістиВидалити
  4. Щиро вдячна за такі приємні слова!!! З такими обдарованими дітьми праця - в радість!!

    ВідповістиВидалити
  5. Ми часто у Сербії, тобто у Новому Саді згадуємо Вас дорогі Бучачани і говоримо які ви працьовиті і обдаровані.
    Тільки вперед.
    Марія

    ВідповістиВидалити