четвер, 4 лютого 2010 р.

Полювання на відьм

dscf87

Вибори закінчились! Хай живуть вибори … по Бучацьки !

2010 ввійде в історію не тільки України, але й нашого краю, як рік в якому справді «срамоту нічим не прикриєш», як написав хтось із коментаторів цього сайту.



Нас чекає багато відкриттів. Адже приходить час привідкривати обличчя істини. В останньому номері «Нової тернопільської» є матеріал про сесію Бучацької районної ради, яка не відбулась. І хто б там під нею не був підписаним, автора цих брудних пасквілів, як чи не штатного кореспондента нашого району в цій жовтій газетці, місцеві жителі добре знають в обличчя, а хто не знає, то пізнає цю картаву « французьку» вимову на Бучацькому радіо, яке на думку самого автора останнім часом тільки « терендить». Та хай цей « витвір журналістського мистецтва» залишиться на її совісті, ціна якій ламаний гріш.
Щоб зрозуміти, що ж насправді відбулось в цей день, нам з вами потрібно пригадати червень 2006 року, коли над Україною нависла загроза об’єднання блоку “Наша Україна із Партією Регіонів» у Верховній Раді.

Тоді сесія Бучацької районної ради на прохання фракції « Наша Україна» прийняла звернення до депутатів Верховної ради із закликом захистити демократію в Україні та створити коаліцію із БЮТ, «Нашої України» та соціалістів. Вибрик Мороза тоді викликав неабиякий гнів нашоукраїнців району. Варто почитати « Нову добу» того періоду . Не гребували нічим. Я не хочу заглиблюватись далі і згадувати екзекуцію пана Савки на майдані, переслідування прихильників регіоналів у 2004 році.


Історія зробила виток. І сьогодні ті ж самі ставки і той самий вибір. Тільки демократичні сили представляє Тимошенко. Але ж Янукович залишився той самий! Тож логічним був розрахунок фракції БЮТ в районній раді на підтримку нашоукраїнців, костенко – плющівців, та інших самохвальних націоналістів на підтримку та захист демократичних сил в особі Ю. Тимошенко.


Сесія не відбулась. Як сказав депутат Долик І. ( фракція НУ) до нього зателефонували і сказали на сесію не йти. Не важко здогадатись, що до інших телефонували теж. Питання, як кажуть вичерпані. Що ж стосується «перебіжчиків – колаборантів» чи « перекінчиків, калік і виродків соціалізму», як люблять виражатись соратники по партії « вельми шанованої журналістки» про тих, хто думає не методом скопу хворих на шизофренію, а має власну думку і здатен її відстояти, то це саме ті люди, які, будучи обраними, не зрадили інтереси виборців, не скористались їх довірою, заради тепленького місця при владі, а залишились вірними захисту національним інтересам України, вірними своїм виборцям. Їх не можна заставити, чи купити і це, чи не найбільше, дратує керівництво Нашої України.


Бо далі посипались заклики від керівництва НУ, не голосувати ні за кого. Це не тому, що вони за Ющенка, просто їм Янукович пообіцяв не робити люстрації кадрів, як зробили в 2004 році вони.


Нещодавно в маршрутці люди обговорювали, як один із заступників голови районної адміністрації після тематичного концерту місцевих аматорів присвяченого голодомору, виступив із полум’яною промовою перед вчителями та учнями школи із закликом: « Хто не голосує за Ющенка, той сексот». Далі казали, що чули це в багатьох школах району. І хоч тоді ніхто не кричав про використання адмінресурсу і не згадував про присягу держслужбовця, головний сексот району показав своє істинне обличчя саме 29 січня 2010 року.


Хто програв у цьому випадку сказати важко. Але те, що виграв Бучацький виборець – однозначно. Він, як ніколи раніше побачив чітке відображення національної свідомості представників всіх партій в районній раді. Думаю, що на виборах до місцевих рад тепер зорієнтуватись буде легше!


Вибори закінчуються! Вибори починаються!


Далі буде…


Євгенія Білоус

4 коментарі:

  1. Увага!
    Думка адміністрацї сайту може не співпадати з думкою авторів.

    ВідповістиВидалити
  2. та без слова сексот в Бучачі тільки КУНівець Рій Євген не може спати і жити. Недаром він в "героях" нагороджених ходить ! Найбільший перебіжчик і сексот він сам !!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. кожен про своє - а до озерян чого швидка не доставлена? який там сексот на ній плаває - охреніли там всі ?
    рій хай пише оди про прилуки і ..... ладно про гомо не треба.

    всі вони...педи

    не пийте на ніч багато...

    ВідповістиВидалити
  4. БЮТівці Тернопільщини заплямували себе нелюдськими, безглуздо-дикими вчинками, і якщо партія їх не позбулася, то це свідчить, про напівкримінальне обличчя самої партії. Тому -то немає чого за вас ,хлопці , галасувати. Єкс-пацани регіонали, і екс шпана БЮтівська. Ось чому треба вже зараз ставати до них в опозицію, створювати нову, справжню націонал-демократичну коаліцію , і найкраще - під стягами справжнього "РУХУ", - а методи брехливих чуток у маршрутках, перекручування, привласнювання чужих заслуг собі - цьому є одне визначення - дискредитація своєї партії. Ось такі ваші справи ,"чувачки"

    ВідповістиВидалити