пʼятницю, 5 лютого 2010 р.

Ющенко зрадив Україну. Не більше, і не менше - вважає НРУ

ruh


ЗАЯВА Народного Руху України щодо зрадницьких дій Президента Ющенка і його прислужництва кандидату на президентство В.Януковичу



В Україні напередодні другого туру президентських виборів між окремими політичними силами відбулися ретельно замасковані політичні домовленості, які під моральним і політичним оглядом є зрадою українських національних інтересів.

Політичні банкрути, до яких після 17 січня належить частина вірних Президентові народних депутатів із парламентської фракції „Наша Україна”, керуючись суто особистими вигодами та корисливими інтересами, ігноруючи небезпеку, що нависла над Україною, спільними узгодженими діями настирливо проштовхують до президентського крісла лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Яскравим підтвердженням цих дій є заклик партії Ющенка „Наша Україна”, інших залежних від Президента і близьких до нього олігархів та політичних сил голосувати у другому турі президентських виборів проти обох кандидатів, між якими вони начебто не бачать принципової різниці. Реальним підтвердженням політичної недобросовісності є голосування за ініціативою Партії регіонів про зняття з посади міністра внутрішніх справ Ю.Луценка.

Переконливо свідчить про зраду і голосування за поправки до Закону про вибори в редакції від партії Регіонів щодо скасування кворуму у виборчих дільницях. Це відкриває шлюзи для масованих фальсифікацій, на яких регіонали «набили руку» в 2004 році. У вирішальному голосуванні за ці поправки взяли участь народні депутати, які послідовно виконують вказівки Президента, проводять у парламенті його лицемірну політику. Народ повинен знати ці імена. Це рідний брат Президента Петро Ющенко, кума В.Ющенка Оксана Білозір. А далі за алфавітом: Аржевітін С. М., Бут Ю. А., В’язівський В. М., Григорович Л. С., Гуменюк О. І., Давивденко А. А., Джоджик Я. І., Довгий С. О., Каськів В. В., Кендзьор Я. М., Кириленко В. А., Клименко О. І., Костенко Ю. І., Кріль І. І., Круць М. Ф., Кульчинський М. Г., Ляпіна К. М., Мойсик В. Р., Оробець Л. Ю. Парубій А. В., Палиця І. П., Слободян О. В., Стойко І. М., Ткач Р. В., Тополов В. С., Шкутяк З. В.

Таким чином, здійснилася давня мрія Балоги, Безсмертного і самого Президента — при спільному узгодженні позицій створено поки що неформальну широку коаліцію, прозвану в народі «ширкою».

Враховуючи всі ці обставини, заявляємо, що під прикриттям патріотичних Указів про вшанування учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті з корисливих інтересів відбувається зрада ідеалів Майдану, що в нинішніх умовах межує зі зрадою національних інтересів!

Народний Рух України, який висунув і послідовно підтримував Віктора Ющенка як єдиного кандидата від демократичних сил у 2004 році, сподівається, що Президент не підпише цей антидержавний законопроект про зміни до закону про вибори. Лише таким чином Ющенко може залишитися для патріотів президентом, що відстоює демократичні цінності і не підтримує фальсифікації.

Водночас, усвідомлюючи страшну небезпеку, що нависла над Україною, переконані, що український народ прийде до дільниць і проголосує за єдиного кандидата від демократичних сил — Юлію Тимошенко! У цьому - порятунок для демократичної України, української Нації і Української держави!

4 лютого 2010 р.

--
З повагою
Прес-центр Народного Руху України
Передрук з maidan.ua.org

3 коментарі:

  1. То нема нічого дивного, що в нашому місті так розперезалися нашоукраїнці як сам Президент зрадив майдан !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Тому нема нічого дивного, що в Бучачі так розперезалися нашоукраїнці, як сам Президент зрадив майдан ! Якось гидко і тошно від того всього.

    ВідповістиВидалити
  3. доказано і доведено що родичі - кровні і церковні не керуватимуть довго - це буде інцест , гомосекс., уродства, кровні війни, потім хвороби, китайці і негри в укр парламенті.... а потім все згорить - це фраза кінчених віруючих. Ющенко хворий-факт, Тимошенко - порно і нафто - ? Ян - нелікований зек ? і тд
    думаю сценарій буде на 2100 рік такий - новий Ленін пальне по цар особі - створить союз на 80-100 років розвязка почнеться з іраку-афгану- греції- пакистану - китаю з 2025 року. американи - на марсі і юпітері напишуть слово вася і скажуть на руских і ті знов покажуть на ізраель.
    біороботи і поліція зашиється в чіпкод шиї а політики і масони получать чіпкод в кров з землею.
    схід україни в 2090 році відійде до росів.
    захід поміняють на Вкрайну і населення як ватикан буде православною і багатою 7млн монархією.
    греки згорять, китай розпадеться,сша почорніє, англія пожовтіє, росія збідніє , африка побіліє , снід зрівняють з хробаком і мухою плюс расами і хв куру.
    україна-2020 році - жінка-президент, 2050 розвязка старої війни і гіпноз - розділить симетрично китай - азію і росію
    сша в той час затопить зліва і зверху, мексика перейде в біле русло.

    океан і суша - лишать 1\3-бо віона крутиться.
    франція - пожовтіє - і буде горіти.
    австралія - стане емансипованою і в 2100 році розділиться на центр і чорну зону.
    нова політика терологізму дасть політику тисячоліття
    жидомасони і мормони пропадуть. зявмться інші невідомі істоти.
    чорна релігія містика, зомби і гіпнози - будуть знищені законом держави .

    церква стане платною.
    період 2051-2199 павло глобус описав.

    ВідповістиВидалити