середу, 17 березня 2010 р.

Злоначинающих спини… ( Т.Г.Шевченко)

vybir-terezy
19 березня вчительство району обиратиме голову районної організації профспілки освітян!!!



Останнім часом робота голови профспілки Роя сильно активізувалась. Ще би ! В цьому місяці вже два рази за останній місяць збирались збори голів профспілок шкіл. Перші почались з того, що не дозволили бути присутнім на зборах депутату районної ради, члену тої ж профспілки працівників освіти Гриськіву В. Певно боялись, щоби спільнота не дізналася про те, що із 100 гривнями для голів та президії профспілки для придбання канцтоварів на ведення документації Євген Васильович запропонує видати по 500 гривень премії Григоришину В. – заступнику голови РДА, Вікарчук Г. – завкадрами РДА та Пастуху Т. – голові РДА. На щастя людям вистарчило розуму не допустити цього блюзнірства. Далі мова йшла про підготовку звітно-виборної конференції, вихваляння Роя своїми «здобутками», і що найцікавіше, заперечення тих фактів, які наведені в цій інтернетгазеті у статті «Вибори закінчились. Вибори продовжуються!» «Шановний» голова профспілки бився в груди і переконував всіх у своїй чесності.


Раптом вчора відбулось чергове зібрання, на якому Євген Васильович із піною в роті кричав про те, що відділ освіти організував цілеспрямовану боротьбу проти його персони, як невигідної для начальства і вкотре переконував всіх у неправдивості надрукованого в інтернеті про присвоєння йому звання Заслуженого працівника освіти. Більше того він погрожував відсадити директорів шкіл від представників профспілок цих шкіл, щоби ті не нав’язували свою думку під час голосування нібито задля забезпечення демократичності виборів під час профспілкової звітно-виборної конференції. Рій Є. В. вкотре показав свою юридичну безграмотність, бо директори (на відміну від Роя) є членами профспілки освітян. І відповідно до статуту мають( знову ж таки , на відміну від Роя) право голосу. А от Рій Євген Васильович участі в голосуванні брати взагалі не має права, бо не є членом профспілкової організації працівників освіти!!!


Шановні адміністратори сайту, думаємо, що висловимо загальне бажання всіх вчителів, щоб ви надрукували в себе на сайті номер та дату Указу Президента про нагородження пана Роя званням Заслуженого працівника освіти бо, очевидно, і на звітному концерті в Тернополі в присутності Президента сказали неправду. Тоді чому пан Рій не подає на пресслужбу Президента в суд? Думаємо, що варто звернутись в архів і опублікувати рішення міськвиконкому, яким Рою Є. В. виділено житлову площу розміром більше 100 кв. м. в приміщенні гуртожитку інтернату, де колись була учнівська їдальня. Тоді Євген Васильович зможе його теж опротестувати в суді. І хай докаже вчителям, що він є членом організації профспілки, яку очолює, а не абсолютно іншої. І так далі. Тоді йому не доведеться бризкатись слюною і доказувати, що він не осел. Та правда в тім, що доказувати нема що. І його позиція вже давно всім зрозуміла: будь-якою ціною втриматися за крісло, бо хто б не прийшов сьогодні в адміністрацію району, того смороду терпіти не захоче. Тож для Роя 19 березня , як остання фортеця, яку не можна здавати - відступати нікуди.


Цього разу конференція профспілки освіти покаже нам істинне обличчя нашої передової інтелігенції Бучацького району. Шановні делегати, пам’ятайте про це, коли будете голосувати, як і ми разом з Вами. Ми вирішуємо подальшу долю нашої величезної організації. Бо, повірте, в разі, якщо головою залишиться Рій, то рядові члени організації масово вийдуть із профспілки і тоді не допоможуть Роєві вояжі з погрозами по школах. А вам, на відміну від Роя, доведеться щодня дивитись в очі колегам, які своїм виходом із профспілки висловлять вам недовіру. А якщо сумніваєтесь, то читайте Шевченка!



Члени профспілкової організації
працівників освіти Бучацького району.

7 коментарів:

  1. З Указом Президента про присвоєння нагород можна ознайомитися на офіційному сайті http://www.president.gov.ua/documents/9761.html
    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 619/2009
    Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ та організацій.

    ВідповістиВидалити
  2. Як для освітян , то трохи забагато грубих слів. Добре підписуватись під статею від лиця багатьох, але не конкретно від когось. Та й розписуватись за всіх і від імені народу це також звичне явище. Я ніякої цілі не переслідую, але мені здається ця стаття написана на замовлення......

    ВідповістиВидалити
  3. Ця інформація була надрукована на нашому сайті восени минулого року :
    Вітаємо! Євген Рій - ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ
    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 619/2009
    Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ та організацій. За значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та з нагоди 18-ї річниці незалежності України постановляю:
    Присвоїти почесні звання:«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» РОЮ Євгену Васильовичу - заступникові голови Бучацької районної державної адміністрації
    Президент України Віктор ЮЩЕНКО
    18 серпня 2009 [...]

    ВідповістиВидалити
  4. Якщо д. Рій Є.В. заслужений працівник освіти, то в нашому районі половині вчителів можна дати ордени Ярослава Мудрого з одночасним присвоєнням звання заслужений працівник освіти.

    ВідповістиВидалити
  5. Сумно, що досвід попередніх років так нічого не навчив наших педагогів. І вони вкотре підтвердили свою рабську покірність. Страшно за дітей, яких вони виховують, бо раб може виховати тільки раба! до бридоти гидко від самої думки, що спаплюжені і принижені Роєм вчителі знову вибрали його головою. Кажуть, що маєм того вождя, якого заслуговуємо. Сором "панове еліто"! За вас соромно!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Вам має бути соромно шановна освіто . Скільки п. Рій зробив освіті , а ви його засуджуєте . Вам має бути соромно!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Та так. Як Євген Васильович був простим вчителем і організовував страйки на захист вчителів, то він багато робив для освіти.
    А як став керівником, то забув. що був вчителем.
    Недаром народ придумав такий вислів : Хочеш взнати людину, дай йому в руки портфель ". Думаю, всі розуміють сказане. А простіше : " Хочеш взнати людину, зроби його керівником".
    Гірка істина. Але правда !!! І мізер таких керівників, що думають про підлеглих.

    ВідповістиВидалити