вівторок, 27 квітня 2010 р.

Крок вперед, два кроки до…заду. Або «Зрада Президента»

zrada
Думаєте, дурний Петро знов шось вигадує ? Та нашо мені вигадувати, як ми маємо мудрого призидента ? І мудру владу… І не думайте, жи я не туда слова «до заду» приліпив.


Перепрошую, людоньки, а хто ту владу нам прирік і поміг до трону посадити ? Та перемудрі самі нашоукраїнці. Нєа, не всі, а ті шо не забули мене совістити перед Богом, бо я правдоньку святу казав. Та ше приповідали всілякого, а пануньця Світлана до того шо я написав «Чи продажні бучацькі посадовці ?» припичатала: «Цікаво чи багато вам заплатили за цю статтю? І повітре,зараз ви можете писати все що завгодно,і люди будуть вам вірити,але на тому світі обманути когось вам не вдасться,і відповідати за все теж прийдеться!»


Файно сказала. Та мені нема про шо падкатися, а Світлані є і буде. Хіба шо вона не наша українска пані, а руска госпожа. А поважні «союзяночки» шо теперичка думают ? І ті, шо в кріслах сидять, ніби на вокзалі. І чикают, чи прийде їх поїзд.


А поєзд тронул… і Україну і Росію пов'яжуть мостом? Спитаєте яким мостом? Мостом дружби двох вєлікіх народов, Оден з них давно вєлікій.


Нам всім теперички тра буде добре мозок посушити, коби з тої халепи, шо пан призидент підсунув, вибратисіє Та єно за нині газети, радійо і лівізор тілько видали, шо хіба Стецькові не приснилосє. Він сушит голову як поїсти і поспати і якусь молодицю обняти. А ми глупі (подякуємо правдивістам з «Нашої України» і якоже подобним, і пану Ющенкові також) ше довго будимо сушити голови, шо з нами буде.


А теперечки я троха поводжу вас по тім, шо написано за нині в ЗМІ… Аби їх трафило тих ЗМІ…. Ну чисто тобі ЗМІЇ… але вони нишпорки всьо-о-ооо знают !


Та почитайтино заголовки. З них як з Калашнікова лупит !!!


Перша новина:


"Депутати закидали Литвина яйцями".-Пише газета Кореспондент












«Сьогодні, 27 квітня, під час відкриття пленарного засідання Верховної ради України спікера парламенту Володимира Литвина закидали яйцями.
poboyishche_4

poboyishche_5


Після цього декілька чоловік висунули парасольки над главою ВР, щоб узабезпечити його від сторонніх предметів.


Крім того, в залі засідань парламенту, на місцях фракцій БЮТ і НУ-НС, були розгорнуті два величезні національні прапори України. Засідання супроводжувалося постійними колотнечами між прибічниками і супротивниками пролонгації російського флоту в Криму».



"Побоїще за флот"-той Кореспондент так і пише, жи «У вівторок, 27 квітня, Верховна Рада пережила один з найбільших накалів страстей за всю історію свого існування. У будівлі парламенту ще з вечора п’ятниці чергували регіонали, щоб не дати опозиції якимось чином заблокувати ратифікацію угоди про подовження перебування ЧФ Росії в Криму. Не дали близько підійти до Верховної Ради і противникам ухвалення цієї угоди. ..Щойно розпочалося засідання, як у Володимира Литвина під гул сирен і вигуки «Ганьба!» полетіли яйця. Охорона спікера закривала його від яєчного обстрілу чорними парасольками, але марно – одне яйце таки потрапило йому в око. Буквально через 3 хвилини після початку засідання розпочалися масові бійки. Протягом 15-20 хвилин опоненти не жаліли один для одного кулаків. На 7-й хвилині запеклого нардепівського бою хтось кинув димову шашку».
poboyishche_1

poboyishche_2


poboyishche_3


poboyishche_6


poboyishche_7


nezadovoleniy


Медведєв і Янукович привітали один одного з ратифікацією угоди по флоту.


prezydenty-druzi


З тої газети вичитав: «Міліція затримала голову Тернопільської облради»


«Міліція затримала в Києві голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду.


У Києві біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг Всеукраїнського об'єднання Свобода, на якому члени Свободи закликали людей об'єднуватися для боротьби з антиукраїнським режимом».


А чо ви «свободівці» не єдналисі перед виборами ? Бо…виділи єно себе на троні з булавою ! Ну шо про то повім: « Дрібновласницким єнтеросом смерділо».


Друга новина: «Україну і Росію пов'яжуть мостом»


«Розділом акваторії Керченської протоки Росія і Україна займається вже другий десяток років. Через чорноморське узбережжя пройде нова Трансмагістраль»,- пише Катерина Пєтухова у Московському комсомольці.


А в понеділок, коли підписувався номер свіжого Комсомольця,» в Україні з офіційним візитом чекали Володимира Путіна. У Києві у прем'єра були заплановані зустрічі з українським колегою Миколою Азаровим і Президентом Віктором Януковичем. Путін попрямував до Києва, щоб обговорити останні деталі перед сьогоднішньою ратифікацією в Держдумі і Верховній Раді історичних харківських угод щодо базування Чорноморського флоту в Криму. Проте, за деякими даними, це не єдина мета приїзду голови російського уряду.


Джерела стверджують, що Путін приїхав до Києва ще й для того, щоб підготувати травневий візит Дмитра Медведєва до сусідів. Росія і Україна готуються до нових сенсаційних угод.»



Кажуть, що під час наступної зустрічі призиденти Янукович і Медведєв нарешті поділять по-братськи акваторію Керченської протоки між двома країнами і тогоди ми, як я казав, запайом про родную Волгу, а не Дніпро...
bratskiy-podil

І про асиміляцію українського народу, ну, про ту, шо писав лікар Нестор Дем'янчук, таки треба не забувати ! Бо мудрі соціологи прорікли, шо до 2050 року українців залишиться 36 мільйонів. Хочте вірте, хочте нє, а я такой віру, бо міст дружби поможе.


Трета новина: «Голос Москви почують в Україні»


«… І чужого научайтесь та свого не цурайтесь». Так глаголив наш Кобзар. Чужого треба вчитися, а про своє скоро можемо забути.


Читайте, шо пише нинька руска Независимая газета:


«В український ефір повертаються російські телеканали.


Нововведення викликають суперечки в середовищі експертів і в українському суспільстві, пише Тетяна Івженко в сьогоднішньому номері російської Независимой газети.


В український ефір повертаються російські телеканали, на державному телебаченні скасовується монопольне становище української мови, а прокатникам буде дозволено не перекладати українською російськомовні фільми та телепрограми. Крім того, реформа освіти, що почалася в Україні, передбачає не тільки право вибору батьками мови навчання дітей, а й введення у шкільний курс з нового навчального року обов'язкового вивчення російської літератури в оригіналі.


Такі перші підсумки роботи на посаді міністра освіти і науки України Дмитра Табачника. Експерти розходяться в оцінці гуманітарної політики нової влади, зазначаючи, що лінія на зближення з Росією в цьому питанні загрожує розколом України.


А далі стає тепліши . Газом погріємосє.



«Трубостискання міцне»- пишут у свіжому номері рускої газети Коммерсант журналісти Олександр Габу та Наталія Гриб.
Путін переконав Берлусконі в необхідності будівництва South Stream

А далі в Кореспонденті вичитав: «У понеділок, 26 квітня, до Києва терміново завітав прем’єр-міністр Росії Володимир Путін, який завершував триденне турне по Австрії й Італії. Його літак у Борисполі очікували о 18:50, однак прилетів він близько 22:00. Прем’єра РФ зустрів міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. Не підходячи до журналістів, Путін одразу поїхав на зустріч з Миколою Азаровим. Потім разом з українським прем’єром глава російського уряду зустрівся з Віктором Януковичем. Після переговорів з українським керівництвом Путін заявив, що Росія пропонує Україні повномасштабне співробітництво в атомній галузі шляхом створення великого холдингу, який би опікувався широким колом проблем, починаючи від будівництва атомних станцій і закінчуючи експортом електроенергії. Прем’єр РФ також заявив, що російська сторона поки не розглядає питання участі в модернізації української ГТС і може збільшити обсяги транзиту газу через територію України. Крім того, він наголосив, що Росія заплатила надто дорого за продовження перебування ЧФ у Криму».


Всьо ясно ! Путін починає брати свою «молодшу сестру» !!!???..за зябра.


А во вам остатний анекдот про то: "Ти, головне, на газ тисни!":


Путін з Медведєвим подарували Януковичу мерседес. Віін питає - а кермо де? А вони йому: ти головне, на газ тисни, а рулити ми будемо!


А Вечірні Віст пишуті: "Україна погодилася до 2042 року бути країною з обмеженим суверенітетом" (Кравчук Леонід).


Екс-президент України Леонід Кравчук вважає, що сьогоднішнім рішенням щодо ЧФ Україна погодилася до 2042 року бути країною з обмеженим суверенітетом.


Кравчук зазначив, що "не було жодного спірного питання між Україною і Росією - чи то Чорноморський флот чи розділ власності СРСР, де б як важіль тиску на нас не використовували газовий вентиль". За його словами, нинішня ситуація досить типова.


Чи то перша зрада нового Президента ? Нєа. «Толі іщо будєт!»



А шо нам всім теперички робити ?

4 коментарі:

  1. Юрко Дармограй27 квітня 2010 р. о 22:12

    За що боролися - на то і напоролися!

    Дякую автору за чудову підбірку! Цікаво що тепер скажуть пройдисвіти від влади? Адже вони казали не голосувати ні за кого(якщо це правда)!

    І де ж наш бувший президент? До чого він докерувався за 5 років. Адже він обіцяв, що злочинців посадитm у тюрми. І до сьогодні ніхто б уже і не згадував про Янека...

    А тепер Москва, маючи досьє на президента-бандюгу, може ним керувати як захоче. Зараз Крим і авіабудівна промисловість. Завтра - Тузла і газотранспортна система. Післязавтра - знову опинемось у новому союзі...

    І ніхто не гарантує, що не буде нового голодомору, про який президент - зрадник не хоче говорити у Європі.

    Справді... Що ще можна чекати від президента-зрадника?

    ВідповістиВидалити
  2. Та ти Петро навіть не знаєш, що члени команди "Нашої України" з Бучача вчора були в Києві. Сам пан Григоришин проявив українську свідомість заднім числом, бо перед виборами на це розуму не хватило, і запропонував провести сесію Бучацької районної ради народних депутатів під стінами Верховної Ради !!! Не знаю достеменно, хто поїхав у Київ, але поїхало немало депутатів з району. Що ж тепер можуть зробити бучацькі горе-депутати ? Чому ж вони раніше не задумалися, що може чекати Україну ? Боялися Юлії Тимошенко, бо вона була суперником В. Ющенка ? Але Тимошенко ніколи б собі не дозволила продати Україну, так як це зробив Янукович !

    ВідповістиВидалити
  3. вчора під стінами Верхавної ради були не тільки "нашоукраїнці" їх з Бучача якраз було найменше. Великою командою туди поїхали БЮТ І "Свобода." Та й депутатів райради там можна було на пальцях порахувати. Та до честі Михайліва якраз він там був!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Бучацькі нашоукраїнці виявились "гідними" послідовниками колишнього "гідного" президента Ющенка. Але найбільша біда питання чорноморського флоту у тому, що вся суть проблеми насправді криється в намірі росії відкусити ласий шматок від України-Крим. А не у якихось там кораблях. І найгірше те, що ми як нація не готові протистояти цьому. наша влада, як "діти ющенка" цілих 5 років дурила народ, а коли запахло Януковичем, почали шукати собі тепленькі місця і крісла правдою і неправдою, хтось мріяв відправити декого з керівників районної установи на інвалідність, а ще дехто вчіпився зубами у Держлісгосп... А отже ,відстоювати інтереси свого народу-немає часу, та й ну його... А серед звичайних людей навіть якщо і є патріоти- то їх мало, вони нічого не вирішують. Сьогоднішні події в Україні, це ще квіточки, а ягодки ще попереду! Про це , доречі писали відомі астрологи, а саме те, що помаранчева революція проти тих подій, які будуть в україні у 2010 році, просто дитячі забавки. ось чого варта дружба Укоаїни з Росією. Варто протягнути долоню старшому брату- відкусить руку по лікоть...

    ВідповістиВидалити