середу, 3 червня 2009 р.

Бучацька вокально-хореографічна студія "Перлина".

t-kyyiv1


У всі часи перед суспільством нашої держави виникало запитання про те, чим зайняти підростаюче покоління у вільний час. Особливо гостро ця проблема постала в сучасних умовах, коли батьки, через зайнятість роботою, приділяють недостатню увагу вихованню своїх дітей.


Своєчасним і необхідним для нашого міста стало заснування вокально-хореографічної студії "Перлина", яка знаходиться по вулиці Лисенка на Південному масиві. Під вмілим керівництвом і важкою щоденною працею Юрків (Красільницької) Ірини Миколаївни та Данкевич (Мандзяк) Наталії Михайлівни життя багатьох дітей міста стало більш урізноманітненим. Вони мають можливість не тільки пізнати ази мистецтва, а й показати свій талант і працю.


Свідченням активності студії є участь кращих її учасників у Всеукраїнському фестивалі мистецтв " Різдвяний Київ", який проходив з 19 по 21 грудня 2008 року напередодні Різдва. У конкурсі естрадних танців старшої категорії студійцям дісталося друге місце, в номінації східних танців - перше та друге місця. З вокалу теж успіхи! В старшій категорії Василь Курцеба посів 4 місце. Перевершила всі сподівання наймолодша учасниця конкурсу "Міс Всесвіт" Каролінка Музика (вокал) за виконання музичної композиції " Доброти свічка"- вона стала лауреатом.


Вихованці студії " Перлина" повернулися з Києва з багатьма кубками переможців, грамотами і незабутніми враженнями! Їх, в числі журі, оцінював сам Григорій Чапкіс та учасники проекту " Танці з зірками", які сфотографувалися з бучацькими дітьми на пам"ять під час вручення нагород.


Спонсорську допомогу на поїздку в Київ надали приватний підприємець Михайло Кулик, від міської ради Омелян Оверко та батьки учасників студії . Діти щиро вдячні всім, хто підтримав їх у великому починанні.


...Переможці Всеукраїнського фестивалю в очікуванні нових перемог. На весняних канікулах вони продемонструють свої досягнення на черговому конкурсі, який відбудеться в Криму у м. Ялта.


Для жителів Бучача учасники студії «Перлина» виступили з кількагодинним концертом 1 лютого 2009 року в районному Будинку культури. Переповнений зал аплодував всім виконавцям. Та найбільше оплесків дісталося найменшим артистам –дітям молодшої вікової категорії ( від 2-ох до 5-ти років), які представили музично-хореографічні композиції « Санта» та « Бджілка».


Заняття в студії продовжуться. Велика частина міських підлітків має цікавий спосіб проведення часу.   Дітям - радість, батькам – спокій.

0 коментарі:

Дописати коментар